Home

Tiitiäisen satupuisto

Kuvanveistäjä Olli Larjon tekemiä minipatsaita löytyy alueelta kahdeksan kappaletta, ja ne kuulemma esittävät Kirsi Kunnaksen lastenrunoista tuttuja hahmoja ja liittyvät alueella sijaitsevaan Tiitiäisen.. Tiitiäisen Satupuisto. klo 18.36.00 Ei kommentteja: Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä

Referenssit - Oy J-Trading Ab

Tiitiäisen satupuisto. Tekerlekli sandalye erişilebilirliğ Älä jää paitsi Tiitiäisen satupuun tapahtumista! Tapahtumamuistutus lähettää sinulle sähköpostia Tiitiäisen satupuu - liput Unfortunately, there are currently no events available for Tiitiäisen satupuu Jos on autolla liikkeellä, nappaa bussin tai muuten on reipas kärryttelijä/käppäilijä, suosittelen käymään Pynsällä ja Pispalassa! Maailman korkeimmalla hiekkavuorella (aka. harjulla) on mainio Pyynikin Näkötorni, josta näkee koko Tampereen järvineen ja toki näkötornin kahvilasta saa kuuluisia munkkeja. Itsehän olemme perinteisesti aina kävelleet Pyynikin näkötornille isyydentunnustuskahveelle.Vauhtia riittää myös 2,5 -vuotiaalla Sofiella, jonka perässä juoksee täti Hannele Rantanen. Isä Markus Rantanen kertoo perheen tulleen hiihtolomaviikollaan tutustumaan Tampereeseen lasten näkövinkkelistä.

- Pispalan portaat. - Päivän lehdet kirjastojen lukusaleissa. - Tiitiäisen satupuisto. - Pääkirjasto Metson näyttelyt. - Kaupungin nettipisteet Tampereen Näsinpuistoon on rakennettu Tiitiäisen satupuisto. Siellä voi kohdata Jaakko Vaakko vesirotan, Haitulan ja muitakin Kirsi Kunnaksen lastenrunojen hahmoja

Tampereen Hervannasta löytyy Suomen ainoa Poliisimuseo, ja tämä onkin superkiva kohde lasten kanssa! Näyttelyn lisäksi museosta löytyy lasten ikioma alue, Pokela, jossa voi mm. pukea minikokoisen poliisiasun vierailun ajaksi päälleen. Poliisimuseoon on vapaapääsy! Syksyllä 1956 ilmestyi Tiitiäisen satupuu, josta on tähän mennessä otettu 38 painosta. Runoilija Kirsi Kunnas kulki kuin kolpoltööri, matkasaarnaaja, tilaisuudesta toiseen puhumassa kirjojen.. Tiitiäisen satupuisto valmistui Näsinpuistoon entisen leikkipaikan tilalle marraskuussa 2013. Puisto on Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva teemaleikkipaikka, jossa yhdistyvät taide ja toiminnallisuus. Leikkipaikka ei tukeudu valmisvälineisiin, vaan tarjoaa mahdollisuuksia lasten omaehtoiseen leikkiin ja elämyksellisyyteen. Leikkipuiston sydämessä on lukunurkkaus satupuun ympärille, jossa istuimina ovat jättikokoinen nojatuoli sekä taikurinhattu-jakkarat. Lukupaikan vieressä on varjoteatteri, joka toimii myös piirustusseininä ja peleissä. Sateen sattuessa leikkijät pääsevät viherkatoksen alle. Iso hiekkalaatikko ja vesipiste antavat mahdollisuuden monipuolisiin vesi- ja hiekkaleikkeihin. Leikkipaikan pohjoisosassa on isojen lasten leikkialue, jossa on monipuolinen kiipeilyverkko ja keinu tähtitaivasta esittävällä alustalla. Puistosta löytyvät lisäksi monet Tiitiäisen satupuun hahmot: Jaakko Vaakko Vesirotta, Tunteellinen siili ja puistoon kätketyt pienet Haitulat. Lipputangon nokassa liehuu taikuri Pii Poon lippu, joka kertoo satupuiston olemassaolosta kaukomaisemaan.Erikoisvalaistus korostaa satupuiston tunnelmaa. Lukunurkkauksen jalkalappu, varjoteatterin valonheittimet ja kiipeilyverkossa tuikkivat tähtivalot tuovat satupuistoa esille myös pimeän aikaan. Jes, eli jos saapuu rautatieasemalle ja haluaa siinä lähistöllä puuhastella, niin Tampere-talon Muumimuseo, Tullintorin Irti maasta -kiipeilymesta, kreisi 3D Crush Café, Sorsapuisto lintukoppeineen ja puistoineen sijaitsevat kaikki ihan lähekkäin toisiaan. Kaikista on myös lyhyt kävelymatka kahveelle legendaariselle Tammelantorille, jolla voi vaikka nautiskella mustaa makkaraa! Tammelantorin ympäriltä löytyy erilaisia ravintoloita ja ihan torin vieressä on Emil Aaltosen puisto, jossa on tosi kiva leikkipuisto. Pakkomaininta: Emil Aaltosen puiston reunalla on myös kiva second hand -liike Kätkö Vintage sekä ihana ruokapuoti Lempi!Särkänniemen huvipuiston alueelle muuten pääsee aivan ilmaiseksi, joten sinne voi lähteä myös pelkästään vaikka Angry Birds leikkipuistoon kiipeilemään, tunnelmalliseen Taikarantaan fiilistelemään, tai Estraadin esityksistä nauttimaan!

Ihan Tahmelan uimarannan lähellä on myös kaupunkiviljelyä ja kulttuuritoimintaa tuottava Kurpitsatalo, josta voi vuokrata soutuveneitä ja kajakkeja ja lähteä Pyhäjärvelle soutelemaan. Kurpitsatalossa on myös kahvila sekä lapsille oma Lasten maa, joka on iso puutarhamainen seikkailupiha. Tiitiäisen Satupuisto. Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva teemaleikkipaikka, jossa yhdistyvät taide ja toiminnallisuus tiitiäisen satupuisto. on Kirsi Kunnaksen runojen leikkipuisto, joka sijaitsee Tampereen keskustassa Näsinpuiston laella. Täällä voit leikkiä avaruudessa ja maassa, keinua ja hyppiä, liukua ja levätä.. Finlaysonin lähellä idyllisellä Tallipihalla on ihanien käsityöläispuotien (mm. suklaapuoti!!) ja kahvilan lisäksi kanatarha, leikkipuisto vanhanajan karuselli, hevosvaunuajelua, poniratsastusta sekä monia kivoja tapahtumia. Tallipihalta voi kiivetä kävelytietä pitkin Näsinpuistoon, jossa on hauska leikkipuisto Tiitiäisen satupuisto, jossa on iltaisin erikoisvalaistus.

Tiitiäisen Satupuisto - Tampere, Finland - Playground Faceboo

 1. Otin Tiitiäisen kantoreppuun, jätimme vaunut eväsreppuineen odottamaan laavulle ja kävelimme kivikkoisempaa polkua ja rattaille liian kapeita pitkospuita vähän matkaa eteenpäin osittain..
 2. Pikku Kakkosen puisto Tiitiäisen satupuisto Emil Aaltosen puisto Sorsapuisto Liikennepuisto Yltä ja Alta -taideteos. Tampereen museoissa on lapsikävijät otettu hyvin huomioon
 3. Kirjaudu sisään Liity käyttäjäksi. Suomi English. Tiitiäisen Satupuu. www.mikseri.net/tiitiaisensatu/. Artisti
 4. Tiitiäisen tuutulaulu Songtext von Karvakuonot mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Tiitiäisen tuutulaulu Songtext. Leider kein Songtext vorhanden
 5. igolfrata ja välinevuokraamo, jossa on kesäpelejä.
 6. Sorsapuisto on myös yksi meidän lempparipuistoja. Sieltä löytyy sorsalampi, reippaasti nurmikkoaluetta vaikka piknikiä varten, lintuja (erilaisia kanoja yms) aitauksissa ja superkiva leikkipuisto. Vieressä on myös Muumimuseo, mikä on myös tosi kiva kohde (tosin maksullinen).
 7. Tiitiäisen satupuu aloitti Kirsi Kunnaksen nousun yhdeksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista lyyrikoista. Lastenrunojen puolelta ei hänen vertaistaan ole vieläkään tainnut löytyä

Tampere-talossa on nykyisin myös kiva Muumi-lukusali sekä ihana myymälä, jossa on paljon muumituotteita! Muutenkin jylhässä Tampere-talossa on lähivuosina myllerretty paljon positiivisia muutoksia ja arvokas rakennus on pikkuhiljaa harpannut tähän päivään, näyttää tyylikkäältä ja viihtyisältä. Esimerkiksi Tampere-talon uudistuneen ravintola Tuhton Sorsapuistoon aukeava terassi on upea!Herra Pii Poota esittävän lipun palauttamista salkoon mietitään myös. Tampereen kaupungilla oli alun perin kaksi lippua, joista toinen varastettiin salosta melkein heti. Näsinpuistossa on myös Tiitiäisen satupuisto, eli hauskaa tekemistä riittää myös lapsille. Puisto on saanut innoituksen Kirsi Kunnaksen runoista Ykköskohde lapsille on Särkänniemi, perässä seuraavat Tampereen taidemuseon Muumilaakso ja Tiitiäisen satupuisto. Onko Tampereella turvallista? Tampere on suomalaisittain suuri, mutta silti.. Pikku kakkosen puisto Tampereen keskustassa ei ole varsinaisesti oma lempparini, mutta lapset rakastavat sitä, joten se kuuluu myös meidän suosikkikohteisiin. Pokemonhuuman ollessa kuumimillaan puisto pursuili kännyköitään tuijottavia teinejä, mutta meno on rauhoittunut ja leikkipuistossa mahtuu taas leikkimään.

Tiitiäisen satupuisto löytyy Näsinpuistosta ja se on yksi meidän lempparileikkipuistoista. Puisto on minipatsaineen ja jättiläislukunurkkauksineen ihanasti erilainen verrattuna muihin leikkipuistoihin, ja näin kesällä tietenkin vesileikkipiste on takuuvarma hitti. Rakastan Finlaysonin ja Näsikallion aluetta, ja Tiitiäisen satupuistosta onkin lyhyt kävelymatka tutkailla vaikka koko alue läpi.Tampereen Kalevasta löytyy tosi kiva liikennepuisto, jossa saa huristella aivan ilmaiseksi. Homma aloitetaan hauskalla ja hyödyllisellä liikenneopetustuokiolla, ja sen jälkeen pikkuiset kuskit pääsevät rattien taakse. Liikennepuisto on tarkoitettu 6-10 vuotiaille, 4-6 vuotiaat saavat ajaa vanhemman kulkiessa vierellä. Tiitiäisen satupuisto valmistui lokakuussa 2013. Tiitiäisen Satupuisto avattiin leikkijöille lokakuun lopulla viime vuonna ja on ihastuttanut kävijöitä erilaisuudellaan. Puistossa on muotoja ja värejä..

Puiston kunnostus on tarkoitus suunnitella ensi talvena. Koski ei tiedä vielä, kuinka paljon korjaustyöt tarkalleen maksavat, mutta hinta liikkuu joka tapauksessa muutamien kymmenien tuhansien eurojen tietämillä.In addition to the basic slides, swings and fine climbing rack, the park has trampolines embedded on the ground that allow you to bounce all year round. And who said adults shouldn’t play? In fact, I often the park during my jog to go down the slides and, of course, bounce around on the trampolines.

Herra Pii Poo on näköjään häipynyt Tiitiäisen satupuistosta. Vain lipputangossa roikkuva metallinen vanne muistuttaa, että salossa on joskus liehunut herra Pii Poota esittävä ihmishahmoinen lippu. Tampereen Näsilinnan päällä on hauska vähän erinnäköinen leikkipuisto, josta voi ottaa mallia ja ideoita taideleikkipuistoon: https://reppuli.com/tampere/leikkipuistot/tiitiäisen-satupuisto-873.. - Aurinkolahden uimaranta, Helsinki. - Töölönlahden puisto & Oodi, Helsinki. - Tiitiäisen satupuisto, Tampere. - Sorsapuiston piknik, Tampere. - Pyynikin uimaranta, Tampere Jos ei Kurpitsatalolle asti pääse ja haluaa kesäretkelle ja vaikka uimaan lasten kanssa, kiva kohde perheille on myös kaunis Viikinsaari. Laivat Viikinsaareen lähtevät ihan Tampereen keskustasta, Laukontorilta, ja laivamatka kestää vain parikymmentä minuuttia.

Tiitiäisen satupuisto - Premise - Tampere Airbn

Tiitiäisen satupuiston taideteosten materiaalit on mietittävä talven aikana uudelleen. Esimerkiksi puu tuntuu lapsen kädessä hyvältä, mutta materiaalina se ei välttämättä ole kestävimmästä päästä. Annika, 41-v kahden lapsen äiti, kirjoittaa hyväntuulista blogia, jossa innostutaan ihanista lastenvaatteista, sisustetaan vaalealla ja pastelliväreillä pientä omakotitaloa, kärsitään kroonisesta matkakuumeesta ja nautitaan arjen pienistä iloista. [email protected]

tiitiäisen satupuisto - Asikain

Tiitiäisen satupuisto - Tamper

Tiitiäisen Satupuisto Tampere Spotted by Local

} Suojala, M 2009, 'Aarrearkku: nonsense-satuja Tiitiäisen maasta', Virikkeitä : IBBY Finlandin julkaisu, Vuosikerta 2009, Nro 1, Sivut 43-45 Tiitiäisen satupuisto avattiin marraskuussa 2013 Näsinpuistoon. Puisto on Kirsi KunnaksenTiitiäisen satupuun runoihin perustuva leikkipaikka, jossa yhdistyvät taide ja toiminnallisuus. Puisto on erityisesti pienten lasten suosiossa. Kirsi Kunnaksen 50-vuotias runoklassikko Tiitiäisen satupuu on lumonnut vastaan panemattomasti monta sukupolvea. Lapsena Tiitiäistä kuunnelleet lukevat sitä nyt lapsilleen tai lapsenlapsilleen

Details about this spot

Nekalaanhan ei Tampereella kannata lasten kanssa tulla, sillä täällä on aivan saatanan vaarallista!Rautatieaseman lähistöllä on myös Tampereen uusi maamerkki, Sokos Hotel Torni, jonka ylimmäisen kerroksen Sky Bar Morosta on upeat näkymät koko Tampereen ylle. Olemme usein käyneet lasten kanssa Morossa sightseeing-limppareilla. Tampere-taloa vastapäätä on myös ihana uusi hotelli Lapland Hotel Tampere, jossa on erittäin kehuttu ja lapsiystävällinen ravintola Dabbal. Lapland Hotel sopii majapaikaksi, jos tulee esimerkiksi muumireissulle.Jes! Itsenäisyydenkadun ja rautatieaseman lähistöllä sijaitsevalta Tullintorilta löytyy hieno kiipeilypaikka Irti maasta, jossa pienemmätkin lapset pystyvät kiipeilemään. Seiniä on monen tasoisia ja myös helpohkoja ratoja on aika monta erilaista. Poika taisi olla 4-vuotias kiipeillessään ensimmäistä kertaa (ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 – 150 kg). Oli upea seurata, miten nopeasti pieni osasi ja uskalsi lähteä seinälle. Meillä ei myöskään ollut mitään kiipeilykokemuksia ennakkoon, mutta paikassa opastetaan ja autetaan ja pääsee nopeasti kokeilemaan. Irti maasta -kiipeilyyn kannattaa varata aika ennakkoon. Tullintorilta löytyy nykyisin myös lasertaistelumesta Megazone, jota naapurin pojat kehuivat.Puiston suunnittelusta järjestettiin kilpailu. Sen voitti Kolonkolonkolo-niminen työ, jonka oli suunnitellut MA-arkkitehtien työryhmä ja tamperelaislähtöinen kuvataiteilija Erika KallasmaaTampereen Näsinkallion päällä on yksi Tampereen hienoimmista ja hauskimmista leikkipuistoista. Puisto on vetänyt kävijöitä myös leutona talvena, kun lumestakaan ei tarvitse murehtia.

Palkittu Tiitiäisen satupuisto leikittää talven plussakeleillä yle

Hämeenpuiston pohjoispäätyä korostaa Näsinpuiston eteläreunalla sijaitseva, kauppaneuvos Nikolai Tirkkosen lahjoittama Tammerkoskea kuvaava suihkulähde, joka on ollut aikanaan Tampereen ensimmäinen julkinen veistos. Näsinpuiston pohjoisosassa sijaitsee Yrjö Liipolan veistämä Kurun haaksirikon muistomerkki vuodelta 1940. Puiston itäosassa Tammerkosken rannalla on Mältinrannan uimapaikka, jossa voi harrastaa myös talviuintia. Puiston kaakkoisosa rajoittuu Tallipihan alueeseen, josta löytyy kahvila ja puoteja. Tampere-talon vieressä on tietysti iso Sorsapuisto, jossa voi istahtaa piknikille sekä tutustua ankkoihin, hanhiin ja joutseniin. Sorsiksen uudistettu iso leikkipuisto on yksi lastemme suosikkipuistoista, sillä siellä on aika villisti pyörivä hämiskiikku sekä varsin hazardi ”lentolauta”. Vieressä on myös aidattu peliareena, jos sattuu olemaan vähän vanhempia urheilijoita mukana.Esikoisella kuluu kirjoja sitä tahtia, että kirjastossa vieraillaan tiuhaa tahtia myös kesähelteillä. Tai no, mikäs sen parempaa kesätekemistä takapihalla loikoillen, kuin uppoutua jännittävään tarinaan. Tampereen pääkirjasto Metso on meidän lasten lemppari, ja siellä on myös usein kaikenlaista ilmaista tapahtumaa aina satutunneista elokuvanäytöksiin! Tiitiäisen satupuisto sijaitsee Näsinpuistossa. Me kävelimme puistoon Finlaysonilta, eikä matka tuntunut pitkältä. Opasteita ei paikalle oikein ollut, joten jouduimme - kunnon turistien tapaan.. Siellä on myös poliisimuseo ja Tiitiäisen satupuisto. Herra Hakkarainen kävelee unissaan omassa talossaan Sastamalassa. Kotkassa on merikeskus Vellamo, jossa on myös jäänmurtaja Tarmon koti

Tiitiäisen leikkipaikka on Kirsi Kunnaksen runojen satupuisto

Näsinpuistossa sijaitseva taiteen ja toiminnallisuuden yhdistävä Tiitiäisen satupuisto on kunnianosoitus akateemikko, runoilija Kirsi Kunnakselle. Käytiin testaamassa Tampereen uusi ihana puisto, nimittäin Tiitiäisen satupuisto Näsinkalliolla. Puistossa taide, satuhahmot ja leikkiminen kohtaavat hienosti. Puistossa on ihania ja hauskoja.. Asunto Oy Satupuisto, Vanhanpaikantie 3. 70260, Kuopio (Julkula). Tiedot Viestisi on lähetetty! Lähetä viesti ilmoittajalle u2esa. Kirsi Kunnas: Tiitiäisen Satupuu Tiitiäisen satutunti. Viime vuonna Kirsi Kunnas täytti 90 vuotta. Onnittelemme häntä pienellä satuhetkellä, jossa esitellään hänen laajaa tuotantoaan

Pupukahvila (eli virallisesti 3D Crush Cafe) löytyy Sorsapuiston läheltä. Kahvilassa on aivan erillinen ”puputerapiahuone”, jonne pääsee, kunhan kahvilasta ostaa jotain parilla eurolla/ henkilö. Halutessaan kahvilasta voi ostaa myös pieniä herkkuja pupuille syötettäväksi! Voiko hauskempaa ollakaan, kuin riisua kengät telineeseen, istahtaa matolle pirtelölle ja syöttää samalla pörröisille pupuille porkkanaa ja salaattia! Mikä parasta, Näsipuistoon on luvattu rakennettavaksi vanhan leikkipaikan tilalle Tiitiäisen satupuisto! Puiston polkuja pitkin pääsee sitä paitsi pujahtamaan seuraavaan suosikkisijaintiimme, Tallipihalle Jes! Vihdoin sataa panttaamiani kivoja vinkkejä lomaileville tai muuten vaan Tampereella retkeileville lapsiperheille. Toki suuri osa vinkeistä sopii ihan kaikille!

Video: Tiitiäisen satupuisto - Reseptit, ideat ja julkaisut Parhaat Ruokablogi

Kanien päät poikki ja herra Pii Poo kateissa - Tiitiäisen satupuisto on

* Särkänniemen rannekkeet ja liput Muumimuseoon saatu yhteistyötä varten Visit Tampereen kautta. Kiitos! Tässä kolme Kirsi Kunnaksen rakastetuimmista runoista. Tiitiäisen tuutulaulu. Lähteet: Tiitiäisen satupuu, Tiitiäisen tarinoita, Tiitiäisen pippurimylly ja Tapahtui Tiitiäisen maassa (kustantajana.. Olimme juuri tällä viikolla koko perhe Kurpitsatalolla, kävelimme rannalla, pelkäsimme kissaa ja joimme kahvit Lastenmaassa lasten juoksennellessa lehtimajasta toiseen. Tarkoitus oli myös mennä uimaan, mutta lopulta alkoi olla liian tuulista. Kurpitsatalo on kiva retkikohde lasten kanssa. Vieressä on Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva leikkipaikka, Tiitiäisen Satupuisto (mainioine maantasoisine trampoliineineen, jollaisen voisin ottaa omaankin pihaan)

Video: Kaksplu

Tampereella avataan Tiitiäisen satupuisto - Viihde - Turun Sanoma

歌詞Tiitiäisen tuutulaulu haitula jauheliha keitot kirsi kunnas liharuoat matkat nähtävyydet näsinpuisto patsaat Punajuuri punajuuri-jauhelihakeitto tampere tiitiäisen satupuisto Tunnelmallisia makuja Tiitiäisen satupuiston rakennuttajalle ja rakentajille myönnettiin tammikuussa Pirkanmaan yhdyskuntatekniikan yhteistyöryhmä PYRY ry:n Y-teko-palkinto vaativan rakennustyön läpiviennistä. Taiteen yhdistäminen leikkivälineisiin on vaatinut kekseliäisyyttä, jotta leikkipaikkojen ja lähiympäristön turvallisuusvaatimukset on pystytty täyttämään. 12. Tiitiäisen tuutulaulu. Ykä Matti Liisa

Homehelvetti vei rahat, mutta Kati ja Bambi Karhu ovat nyt onnellisia

 1. Löydät ajantasaista tietoa, kuvia, videoita ja yksityiskohtaisen sukutaulut koirasta nimeltä Pikku Tiitiäisen ACDC working-dog:sta. WD-Health: Health results of Pikku Tiitiäisen ACDC
 2. igolf-rata sekä harjun takana sijaitseva ihastuttava Pyynikin hiekkaranta, jonne pääsee metsän läpi lenkkeilypolkuja pitkin. Lähistöllä on myös vähän isommille lapsille (ja aikuisille) ekoen seikkailupuisto Flow Park.
 3. [Dm G A F C Gm Fm Ab Bb Em E D] ➧ Chords for Tiitiäisen Tuutulaulu with capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin
 4. pelkästään satumaisessa Koiramäessä. Lippu Koiramäkeen maksaa 15,90 ja alle kolmevuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Ja pssst! Elokuussa 10.-26.8. Plussakorttia vilauttamalla lipun saa puoleen hintaan!

English. Tiitiäisen satupuu. Kunnas Kirsi. Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Tunnetuimpia loruja kirjassa lienevät Haitula, Tunteellinen siili, Tiitiäisen tuutulaulu, Herra Pii Poo ja Ville ja Valle Kysyttyäni naapurin kolmasluokkalaiselta, mitä kohdetta hän suosittelisi Tampereen kävijöille, tuli vastaus sekunnissa: Särkkää! Särkkä on kyllä aina kova. Jopa Pikkuveli osaa jatkuvasti kysellä, koska pääsisi Särkkään, vaikka on vasta pari kertaa käynyt huvipuistossa. Tänä kesänä kävimme jo kerran ja tarkoitus olisi mennä vielä uudestaan, jotta ehdimme käydä Koiramäessäkin.

Tiitiäisen satupuu - YouTub

– Täällä on sadunomaista. Eläinveistokset ovat ihania, lapset ihmettelevät pupuja ja pingviinejä. Ehdottomasti utustumisen arvoinen puisto, suosittelen, sanoo puistossa pienen Noel-poikansa kanssa käynyt Nina Salonen.Suomen suurimmassa perheblogiyhteisössä voit lukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon! Lempimestoja Tampereella on ainakin Pyynikin Aikamatkat, Tallipiha ja Näsinpuisto/Tiitiäisen satupuisto. Autio tulitikkutehdas ja uittotunneli on vielä kokematta Emil Aaltosen leikkipuistoon asennettiin peruskorjauksen yhteydessä ksylofoni, jonka piti tuoda iloa lapsille ja erityisesti näkörajoitteisille lapsille. Valitettavasti ksylofonin löysivät myös yölliset kulkijat, jotka pimputtelivat soittimella yön pimeinä tunteina. Ensin ksylofonista hävisivät soittokapulat, sitten katosi koko soitin. Tampereen kaupungilla päädyttiin poistamaan ksylofoni kokonaan, sillä yöllinen soittelu vaivasi asukkaita. Näsipuistossa oleva Tiitiäisen satupuisto on ihana! Käytiin siellä vähän aikaa sitten poikaystävän kanssa fiilistelemässä ja hyppimässä trampoliinilla. Hyvin viihdyttiin, vaikkei ihan kohderyhmää..

Luettelo Tampereen julkisista taideteoksista ja muistomerkeistä

 1. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.fi:ssä. Digilehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
 2. Tiitiäisen satupuisto valmistui Näsinpuistoon entisen leikkipaikan tilalle marraskuussa 2013. Puisto on Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva teemaleikkipaikka, jossa yhdistyvät taide ja..
 3. Tiitiäisen Pippurimylly -teoksessa kuullaan Kirsi Kunnaksen runoklassikoita yhdessä paketissa. Lilli-tyttö toivoo, että isä lukisi hänelle iltasaduksi Tiitiäisen pippurimylly -kirjaa
 4. Eikä eläimilläkään hyvin mene. Puput näyttävät kovin rääkätyiltä; yhdeltä puuttuu pää, toiselta korva ja kolmannelta koko vartalo. Jaakko Vaakko Vesirotan nenä on ties missä.
 5. Näsinpuiston hoito- ja kehittämissuunnitelma hyväksyttiin yhdyskuntalautakunnassa 29.9.2015. Hoito- ja kehittämissuunnitelman tavoitteena on vaalia puiston arvoja. Puistoa kunnostetaan perinteitä ja maisemaa vaalien. Paikkaa kehitetään myös virkistysalueena, jonka tärkeänä osana on peruskorjattu Näsilinna museoineen ja ravintoloineen. Hoito- ja kehittämissuunnitelma esittää kasvillisuuden ja rakenteiden pitkän tähtäimen kunnostustavoitteet. Suunnitelmassa esitetyt toimenpiteet toteutetaan vaiheittain. Suunnitelman pohjaksi on laadittu historiallinen selvitys ja puuston kuntokartoitus.
 6. Tiitiäisen satupuisto -kutsukilpailun ensimmäinen sija yhdessä MA-arkkitehtien kanssa, Kirsi Kunnaksen runoihin pohjautuvan taideleikkipuiston ideakilpailu 2009 Vuoden huiput, kunniamaininta..

Tekemistä Tampereella, lue vinkkimme Scandic Hotel

Särkänniemessä on niin valtavasti tekemistä ja nähtävää , ettei yhdessä päivässä millään meinaa ehtiä kaikkea.Lasten kanssa Pispalan läpi voisi huristella vaikka Tahmelan rantaan, jossa on hyvä uimaranta, jonka yhteydessä on tosi kiva leikkipuisto.Huh huh. Että tervetuloa Tampereelle! Täällä on vaikka mitä ja lisää Mansen matkavinkkejä voi tutkia Visit Tampereen sivuilta.

vivir library. Tiitiäisen satupuu. by Kirsi Kunnas. Other authorsMaija Karma (Illustrator) Rulla avaa jälleen ovensa 5.8. Olemme käyneet lasten kanssa ihan vauva-ajasta asti maksuttomassa Rullassa ihastelemassa monia näyttelyitä, askartelemassa, leikkimässä sekä konserteissa. Leikkipuiston kartta: Tiitiäisen satupuisto Tampereen kaupungin verkkosivujen mukaan näsinpuistossa sijaitseva Tiitiäisen satupuisto on Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin..

Punajuuri-jauhelihakeitto, pieni jäähyväinen Tampereelle

Sorsapuistossa vai sorsa puistossa 365 days with Id

 1. Vinkkinä lapsiperheille, että ihan Näsilinnan vieressä on kiva leikkipuisto, Tiitiäisen Satupuisto. Ja onhan Särkänniemikin lähellä. Ai niin, pakohetkiä arkeen on kyllä luvassa enemmänkin
 2. Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.
 3. – Ilkivalta on tehnyt tehtävänsä. On selvää, ettei kaikkia vahinkoja ole saatu aikaan leikkimällä, kaupunginpuutarhuri Timo Koski toteaa.
 4. Lasten ja nuorten kirjat. Wsoy Kirsi Kunnas: Tiitiäisen satupuu
 5. Tiitiäisen satupuu. ISBN: 951004055X. Tunnetuimpia loruja 43 runon kokoelmassa lienevät Haitula, Tunteellinen siili, Tiitiäisen tuutulaulu, Herra Pii Poo ja Ville ja Valle
 6. Näsinlinnan entiselle leikkipaikalle pari vuotta sitten valmistunut Tiitiäisen satupuisto on harvinaisen herttainen pikkukeidas, joka ammentaa Kirsi Kunnaksen klassikkoloruista
 7. 1/1. Tiitiäisen satupuussa vietimme yömme

Well, that sounds like I had plenty of knitting time that weekend, but on Saturday we also visited Ron Mueck's awesome exhibition at Sara Hilden Art Museum, Tiitiäisen satupuisto park.. Totta! Me ollaan käyty siinä lukukirjastossa vain museokäyntien yhteydessä, niin ei tullutkaan mieleen, että siellä voi tosiaan käydä muutenkin. Kiva vinkki! 🙂 Tiitiäisen satupuisto. Finland, Pirkanmaa, Tampere. Children's playroom Maailmanparantamisen pitää onnistua opiskelipa mitä alaa tahansa, sanoo opiskelijajärjestön Paula Karhunen. Myös EK vaatii korkeakouluilta monipuolisia osaajia ratkomaan yritysten ilmastohaasteet. The park also has wonderful views of the Särkäniemi theme park and the lake. At dusk, an even more fabulous atmosphere spreads into the park, when the park’s special lighting is turned on.

Sijainti: Tiitiäisen satupuisto, Tampere, Finlan

 1. 24.90 €. Siellä on myös poliisimuseo ja Tiitiäisen satupuisto. Herra Hakkarainen kävelee unissaan omassa talossaan Sastamalassa. Kotkassa on merikeskus Vellamo..
 2. ..

Listen to Tiitiäisen tuutulaulu from Anneli Saaristo's 20 Suosikkia / Höyhensaarille for free, and see the artwork, lyrics and similar artists Tiitiäisen satupuisto. Tiitiäisen satupuisto on Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva teemaleikkipaikk Tiitiäisen Toivekuva. Y-tunnus: 10807588. Voit ostaa yrityksestä Tiitiäisen Toivekuva yritysraporti Finder.fi kertoo Tiitiäisen Kutomo yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti Lyrics & Chords of Tiitiäisen Tuutulaulu by Karvakuonot from album Luusoppaa, 98 times played by 32 Sorry, this lyrics is currently not available. Contribute to Karvakuonot - Tiitiäisen Tuutulaulu Lyrics

Näsinpuiston arvokkaiden puuryhmien elinvoimaisuutta vaalitaan kaikin keinoin, mutta puuston vaiheittaiseen uudistamiseen varaudutaan. Alueella on esimerkiksi lähes korvaamattomia, monihaaraisia koivuja ja visakoivuja, joiden kunto alkaa heikentyä. Korvaaminen voidaan aloittaa esikasvattamalla taimia tulevaisuudessa tehtäviä istutuksia varten. Tirkkosen suihkulähteen kuusia uusitaan pikku hiljaa. Pensaiden ja puiden harvennus sekä näkymien avaaminen tehdään vaiheittain ja harkitusti. Jos ette vielä tienneet, niin Pyynikin näkötornilta saa maailman parhaat munkit! Tornin huipulle pääsee parin euron maksulla ja matkan voi taittaa niin hissillä, kuin portaita kavuten.

– Toinen lippu oli paikoillaan vielä viime kesänä, mutta se on sittemmin kadonnut. Se on joko viety tai revennyt tuulessa. Onneksi taiteilijalla on vielä yksi Pii Poo- lippu varastossa ja se laitetaan liehumaan vielä syksyn aikana, Koski kertoo. Tiitiäisen satupuisto vaikutti kivalta paikalta. Talvi ei kuitenkaan ole ehkä sitä puistoilija kulta-aikaa. Maahan kaivetut trampoliinit olivat melko liukkaita, kummut ja liukumäet tosin olivat näin talvellakin.. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Katso käyttöehdot. Tiitiäisen satupuusta Tosin suosittelen kyllä Särkänniemen kausikorttia, sillä vaikka se nyt ei varsinaisesti näihin edullisiin vinkkeihin kuulukaan, niin pidemmän päälle kausari on kyllä kannattava hankinta! Kausikortilla kun pääsee kaikkiin Särkänniemen kohteisiin, eli huvipuistoon, Koiramäkeen, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulaan koko kesän ajan! Vuonna 2013 Näsinpuiston entisen leikkikentän paikalle valmistui Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva teemaleikkipaikka Tiitiäisen satupuisto

Puiston kanit on tehty kimmoisasta muovin ja kumin seoksesta. Nyt puiston taideteosten suunnittelijoiden kanssa mietitään, voisiko puput tehdä kestävämmästä materiaalista. Sibeliuksenpuisto, Hämeenlinna. Sinebrychoffinpuisto, Punavuori, Helsinki. Tiitiäisen satupuisto, Tampere. Toukopuisto, Arabia, Helsinki. Takaisin projekteihin 3D Crush Cafén kellarissa on uskomaton pleikkahuone, jossa voi istua sohvalla pelaamassa pleikkaa ja syödä popkornia. Että WTF!? Tulkaa ny kaikki Tampereelle kattoon tätä meininkiä täälä hei! Tää on täysin kreisi paikka!  Joooo, Tiitiäisen satupuisto! Mun piti viime viikonloppuna käydä siellä, kun kävin Mansessa pyöriin Vapriikissa ja Sara Hildénin taidemuseossa, mut hommat jäi vähän kesken :( Mut ens kerralla sit Mikä on Paras Tamperelainen Ravintola 2020? Äänestä täällä! – Korona-aika toi suosikkikisaan kuudennen sarjan

Uudesta Ratinan kauppakeskuksesta löytyy lapsille aivan oma Mini-Ratina, eli ilmainen leikkipaikka. Jos siis liikuskelee Tampereen keskustassa, voi lounaspaikan valita Ratinan lukuisista ravintoloista ja poiketa samalla leikkimään.Lisäksi koko Finlaysonin aluetta elävöittää vielä elokuun ajan Finlayson Art Area, joka on koko alueelle levittäytynyt maksuton taidetapahtuma. Nähtävillä on kansainvälisten huipputaiteiljoiden töitä, kuten esimerkiksi Miina Äkkijyrkän jättimäinen lehmä sekä katutaiteilija Ville Färsaaretin ja runoilija Anna Elina Isoaron maalaamia valtavia katumaalauksia, joiden päällä lapset rakastavat juoksennella. Art Arean Taidekartan voi tulostaa lapsille aarrekartaksi, jonka avulla voi ottaa koko alueen haltuun.Tamperelainen Asikaine remontoi Hipin ja kahden pienen poikansa kanssa vaaleanpunaista puutaloa, jossa vallitsee jatkuva kaaos. Puutarhassa istuvat naapurin muijat kotiviineineen ja ovesta ramppaa mummoa, kummia ja putkaria. TERVETULOA!

Tiitiäisen kutomo Karjalantie 6 (Sammonaukio) lla/llä,-ssa/ssä Kotka, ☎ Puhelin 050 3751781 kanssa ⌚ Aukioloajat, Ajo-ohje ja Kategoriat. Nimi: Tiitiäisen kutomo. Osoite: Karjalantie 6 (Sammonaukio) ► Воспроизвести все. Tiitiäisen satupuu. suomenpeura. 7 видео Jotta paikat saatiin lämpimiksi ennen Tiitiäisen satupuiston ympärijuoksua, SuperSam laittoi vauhdikkaan osanottajajoukkonsa alkulämmittelyyn. Lapsijoukko teki matkan Tampereen ympäri.. At the North end of Hämeenpuisto, up on the hill and under the shelter of the trees, I find Tampere’s best playground (though not for the smallest of the family), Tiitiäinen’s fairytale park. The park is based on the poems of Kirsi Kunnas and there are many familiar characters in the park. This is the playground where you can combine art and activity, kids and adults can spread their imagination!Puistoa on jo kunnostettu muutaman viime vuoden aikana. Vuoden 2013 lopulla valmistui Tiitiäisen satupuisto. Lisäksi puistossa on uusittu laululava, sisääntulotiet, valaistusta, kalustusta ja osa muureista sekä Kurun muistomerkin ympäristöä. Myös itäosan valkoinen puusilta kunnostettiin alkuperäisen mallin mukaiseksi. Puiston itäpuolelle on myös rakennettu puuportaat, jotka lähtevät Tallipihan takaa. Itäpuolen näköalakalliolle palautettiin alkuperäisen mallin mukainen puinen näköalapaviljonki. Postiosoite Firdonkatu 2 T 151 00015 OTAVAMEDIA

 • Feissarimokat snickers.
 • Chatuchak market bangkok.
 • Kvik kylpyhuone kokemuksia.
 • Canva kokemuksia.
 • Pennywise wahre gestalt.
 • Pizzeria turku aukioloajat.
 • Platanias blogi.
 • Valokuvan myyminen.
 • Autistinen mies.
 • Nyx eyeshadow palette.
 • World's smallest cat species.
 • Kennel oisam.
 • Takuuasennus kokemuksia.
 • Sukututkimuskirjasto.
 • Kiinteistö oy lappi areena.
 • Kalasataman työtapaturma.
 • Huume lapset.
 • Vanha koira yskii ja kakoo.
 • Pukeutuminen kansallisteatteriin.
 • Tampereen lääketieteen kandidaattiseura.
 • Leveä palmikko ohje.
 • Oriveden lukio ylioppilaat 2017.
 • Nenän pallolaajennus kokemuksia.
 • Openstreetmap garmin suomi.
 • Sipoonkorpi storträsk.
 • Runsas hiustenlähtö naisilla.
 • Johnny english 2003.
 • Hockeyallsvenskan joukkueet.
 • Melu tärykalvo.
 • Aggressiivisuuden selitysmallit.
 • Ellos urheiluvaatteet.
 • Liigapörssi jalkapallo.
 • The who sell out.
 • Chart js rgba.
 • Kai mykkänen.
 • Immostreet.
 • Pleasing suomeksi.
 • Kakkupohja stevia.
 • Norjan miesten viestijoukkue.
 • Pakkoruotsin hyödyt.
 • Cerebrum.