Home

Villasukka ohjeita

Villasukka ohjeita - Talot Suomess

 1. Ohjeet Täältä löydät tietoa Peda.net-palvelusta ja sen rakenteesta, rekisteröitymisestä, käyttäjän omasta tilasta ja sen mahdollisuuksista, sekä ohjeita ja opastusta palvelun käytöstä niin yleisesti kuin..
 2. osui tietenkin arkaan paikkaan, kun kerta teen blogia jonka tärkeimpänä sisältönä näen juurikin itse kyhäämäni pienet tutoriaalit. Mulla ei ole mitään koulutusta käsitöiden tai ohjeiden tekoon. Mainitsen tämän myös blogissani. Ohjeissa on VARMASTI epätarkkuuksia. Niissä on myös VARMASTI juttuja jotka jättää taitavemman tekijän miettimään, että miksi sä hanne noin sen teet 🙂 Mutta silti, mä törkeästi suollan ilmoille ohjeitani. Teen ne parhaani mukaan, ja kirjoitan ne niinkuin olen itse jutut tehnyt (ja saanut itseäni tyydyttävän lopputuloksen).
 3. 2. Neulo oikeanpuolimmainen puikko (vihreät nuolet) oikeaa kahta silmukkaa vaille valmiiksi. Tee näillä puikon kahdella viimeisellä silmukalla ylivetokavennus oikein (vihreä ruksi).

Ohjeita verkkopankin turvalliseen käyttöön. Älä koskaan anna verkkopankkitunnuksiasi tai muita henkilökohtaisia tietoja sivustolle, johon olet siirtynyt sähköpostissa olevan linkin kautta Toinen tapa poimia silmukat Poimi silmukat langan avulla niin, että viet I puikon, jossa on 4(4)5 silmukkaa, jokaisen neulomatta nostetun silmukan molempien reunojen alta ja vedät langan läpi (= uusi silmukka) ja poimi 1 silmukka puikkojen välistä. Neulo II ja III puikon silmukat oikein. Poimi vapaalla puikolla vastaavasti silmukat toisesta reunasta ja lopuksi kantapään 4(4)5 silmukkaa. Ohjeita silmien laserleikkaukseen tulevalle. Kun tulet FemtoLasik®- tai Smile-leikkaukseen: Älä käytä kovia piilolaseja kolmeen viikkoon tai pehmeitä piilolaseja viikkoon ennen esitutkimusta tai leikkausta.. Vanuttunut Villasukka. vanuttunutvillasukka.blogspot.com. Neulominen on ihmisen parasta aikaa. Vanuttunut Villasukka · 2 pv Eikä siinä kaikki, melko syksyinen/talvinen myös No voi harmi. 🙁 Niin, olen tässä ohjeessa tehnyt kantalapun oikealla kiertäen ja nurjalla kiertäen (=sileä neulos, joka muodostuu tietenkin myös oikealla ja nurjalla vuorottelemalla, olin videoiden tekovaiheessa vielä vasta-alkaja). Ohje on kyllä ihan toimiva, eli onnistuu sekä kiertävillä tai normaaleilla silmukoilla.

Mahtavaa kun jaksoit tehdä ohjeet! Ja todella kauniit villasukat olet tehnyt:) Minäkin käväisin katsomassa linkin,johon käsityönope viittasi ja minä olen oppinut silmukat juurikin videossa esitetyllä tavalla. Tuon tavan neuloa silmukat,olen oppinut sukuni naisilta lähes 30 vuotta sitten. Ensimmäiset sukat kudoin 5-vuotiaana. Peruskouluajoilta en muista miten opettaja opetti neulomista,mutta luokanopettajakoulutuksessa 15 vuotta sitten silmukat opetettiin juurikin tuolla ”Norwegian purl”-tyylillä. Kiitti! No näinhän se on ja kukanenki poimii sitten ohjeesta sen osan, mitä tarvii. 🙂 Tai löytää oman tyylin sekoittelemalla eri ohjeita (kuten minä). Fontti on nimeltään pea mistaker, internetin ihmeellisestä maailmasta muinoin ladattu.

Villasukka on villalangasta valmistettu sukka. Ne neulotaan yleensä puikoilla. Sukkien neulomista kutsutaan Suomessa myös kutomiseksi puhujan asuinalueesta riippuen. Nykyään saa myös teollisesti valmistettuja villasukkia Yksinkertaisimmillaan tunnuksen luonti tapahtuu menemällä osoitteeseen: https://wilma.kuopio.fi/connect ja seuraamalla ohjelman antamia ohjeita Varsi Neulo suljettuna neuleena joustinneuletta 12(14)16 cm.Voe jumpe, onhan se lähettävä sukkapuikko-ostoksille! Mä oon virkannut enemmän ja vähemmän ahkerasti viitisen vuotta ja neulonut vasta vuoden verran, ja himoittais niin tehdä kaikkia ihania villasukkia.. 🙂 vielä en oo rohjennut!

Rakas villasukka book. Read reviews from world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking Rakas villasukka: 40 kauneinta ohjetta.. Saznajte na kojoj radio stanici možete da čujete Neufvoin - Villasukka Haha joo, bongasin jostain tommosen ohjeen netistä ja huomasin jälkikäteen, että useimmissa tehdään se erillä tavalla. Tuolla tyylillä viuhoo onneksi kans tosi nopeesti.Kuulehan anonyymi, en minä moiti Kaisan sukkia, ne ovat tosi hienot ja kauniiksihan minä niitä kehuin! Ei ole periaatteessa väliä miten sukat tekee jos saa aikaan hyvät sukat. Mutta sillä pilkun viilaamisella on väliä, jos laitetaan ohjeet kaikelle kansalle. Silloin pitää neuvoa oikein. Jos neulomisen perussilmukat ja käsitteet oppii väärin, on esimerkiksi lehtien neuleohjeiden tulkitseminen tosi vaikeaa. Kyllähän minä arvasin, että jos tähän puutun, tulee sanomista… mutta enpähän vaan voi olla puuttumatta. Pyydän nöyrimmästi anteeksi opettajan sieluani. Jos Kaisa pahoitit mielesi, anteeksi.

walking a cat on a leash

5. Käännä työ. Varmista, että keskipuikolla on nyt 8(10) silmukkaa. Tämä keskipuikon määrä pysyy koko kantapään kavennuksen ajan samana. Jätä ensimmäinen silmukka neulomatta, neulo 6(8) kiertäen oikein ja tee ylivetokavennus. Käännä työ. Jätä ensimmäinen silmukka neulomatta, neulo 6(8) kiertäen nurin ja neulo kaksi nurin yhteen.Kiitos Kaisa (NHWY) kun olet nähnyt niin paljon vaivaa ohjeissa ja videoissa! Olen todella tämä ’dummy’, eli taustalla on se totuus, että äitini oli ja on edelleen oikea velho kutomaan, mutta minua hän ei jaksanut koskaan opettaa. Johtuikohan siitä, että en opetusta häneltä koskaan pyytänyt… ja miksi olisinkaan, koska kokemukseni käsityötunneista olivat yksinomaan kauheita. Opettajan mielestä olin liian hidas tekemään yhtään mitään ja sen vuoksi minua hän ei ottanut mukaan esim. yhteiseen mattokudinmaratoniin, vaan minut aina ylitettiin. Kun ihmettelin, miksei minun vuoroani takahuoneen mattokutimelle koskaan tullut, tuli vieruskaveri kuiskaamaan, että ’opettaja sanoi, että olet liian hidas’. Voi morjens. Olen tätä nykyä aineenopettajana ja voin sanoa, että tuo opettaja ei todellakaan ollut kovin taitava pedagogi. Tiedonhakijalle. Miten villasukka neulotaan? Mistä löytäisin kemian kertauskirjan? Haluaisin rakentaa leijan, mutta mistä saisin hyvät ohjeet Ohjeita kalastusvälineiden valmistamiseen. Välinevalmistajat

the persistence of human

Tutustu käyttäjän Salme Raatikka Pinterest-tauluun Villasukka ohjeita. Näytä lisää ideoita: Tricoter des chaussettes,Chaussettes ja Mailles de tricot. Kolme ohjetta villasukan kantapäähän Villasukka - tällä ohjeella opit neulomaan lämpimät perussukat. Villasukka on neuletyö, jonka kerran opittuaan taitaa aina. Perussukan ohjetta on helppo muunnella vaikka kirjoneuleeksi, kunhan.. Voi kun olet ihana avulias aatu kun olet tälläisen tutoriaalin jaksanut tehdä!Toivottavasti moni rohkaistuisi ja tarttuisi puikkoihin tämän avustuksella 🙂 Ohjeita ja UKK Kotikeittiön reseptit - Parhaat reseptit ja tuotteet onnistuvaan kotikokkaukseen. Löydä reseptit ajankohtaisiin sesonkeihin ja satokauden raaka-aineisiin

Hyvänen aika mitkä ohjeet ja postaus! Oot tehny kyllä melkosen duunin noitten videoitten kanssa. täytyy sanoa että arvostan! nyt vaan itsekin kutomaan 🙂 Ohjeita turvalliseen asiointiin. Voimme yhdessä tehdä kaupassakäynnistä meille kaikille mukavaa ja turvallista. Katso ohjeet turvallisempaan asiointiin ruokakaupassasi Havaitut ongelmat ovat liittyneet virheisiin ja puutteisiin sopimuksissa, laskutuksessa ja asiakaspalvelussa. Lisätietoja ja ohjeita löydät KKV:n sivuilta Viluinen Villasukka. sunnuntai 26. lokakuuta 2014. Yhtäkkiä ohjeita tuntuu tulevan kaikkialta vastaan ja aiemmin en muista tällaisesta edes kuulleeni Ethän sinä näykään sormella vipsauttavan sitä lankaa puikolle myöhemmissä videoissa… katsoin sen ensimmäisen jossa näytät silmukat. Mutta teet kyllä silmukat vähän ”takaperoisesti”. Eli neulot silmukoiden takareunat, kun niistä pitäisi neuloa etureunat. Mutta koska koukkaat langan puikolle alakautta, silmukka muodostuu puikolle takaperoisesti, jolloin seuraava kerroskin on neulottava silmukoiden takareunasta, ettei silmukka kierry. Joten näinhän voi neuloa, eikä neuleesta tule vääränlaista. Kaikki kavennukset yms pitää vaan sitten opetella myös tekemään omalla tyylillä, että neuleesta tulee oikeanlaista, ja on pidettävä huoli etteivät silmukta kierry, jos sitä ei halua.

Odd Friends (painted)

Jatka kirjoneuletta sileänä neuleena oheisen kaavion mukaan ja toista tarpeen mukaan kerros loppuun. Jatka kiilakavennusten tekoa joka toisella kerroksella (krs 7 ja 9) kunnes joka puikolla on 13 s = yhteensä 52 s. Koronavirus — Ohjeita asiointiin Pohjola Sairaalassa koronavirusepidemian..

Villasukat x 10 - äänestä kauneimmat ja ota ohjeet talteen! - Kotiliesi

5. Jatka näillä kaikilla 50(58)68 s:lla sileää ja tee kiilakavennukset: neulo I puikon lopussa 2 viimeistä s:aa oikein yhteen ja tee IV puikon alussa ylivetokavennus. Toista kavennukset joka 2. krs, kunnes kaikilla puikoilla on jäljellä 10(12)14 s. Novitan 90-vuotista taivalta lankojen valmistajana juhlitaan tietysti villasukkien voimalla

Valdo and Zipranus Comic

Kirjautuneena voit olla mukana neuleyhteisö Neulomossa, keskustella ja kommentoida muiden neulejuttuja. Tule mukaan ja luo oma käyttäjätili. HUOM! Novita-lehti -tilaajien -15 %:n alennus verkkokaupassa edellyttää kirjautumista. Perusvillasukkaa ei voita mikään. Arjen perusasuste on muotoilua parhaimmillaan. Itse neulottu villasukka istuu hyvin jalassa ja sukkien tekeminen on mukavaa j ‎Raija Helenius‎ to Roosa nauha -villasukka. 24 November 2018 ·. olisikohan vielä saatavilla ohjetta kykkaniitty villasukiin . toinen valmis ja koko ohjekirjanen nyt kadonnut [url=http://wordincontext.com/fi/villasukka]villasukka[/url] Ihana reaktio! 😀 Muista sinäki tulla kertomaan, onnistiko näillä ohjeilla! Ja eritoten, oliko joku kohta ihan sekava tai epäselvä.

Beigen sukan lettimäisen kantapään saa ylläolevasta ohjeesta poiketen neulomalla kantalapun silmukat vuoroin kiertäen nurin, vuoroin normaalisti oikein. Ihan huippua! Kiitos paljon, täytyy lähteä lankakaupoille, jospa sitä minäkin onnistuisin näin selkeillä ohjeilla! Kiitos tosi kivasta blogista!noora Titta Järvensivun Olipa kerran villasukka -kirja on matka satuhahmojen maailmaan. Aiempien vuosien mallivihkot ovat olleet huippusuosittuja. Tänä vuonna vihkossa on ohjeita sukkiin, lapasiin..

1028 parasta kuvaa: Villasukkia joka lähtöön - 2020 Sukat, Malleja ja

Villasukka yhdistää suomalaisia ilman luokkarajoja. Sukkia syntyy käsitöinä ja koneellisesti valmistettuina. O: Siiri Rehula. Opiskelijatyö on osa Kansallisaarteen etsintä -kampanjaa. HD 8. Poimi kantalapun reunojen silmukkajonot puikolle molemmin puolin. Poimi lopuksi vielä 1-2 ylimääräistä silmukkaa varren alaosasta, jotta tähän ei jää reikää. Ohjeita vuokralaiselle. Vuokranantajalle. Tarvitsen vuokralaisen asuntooni. Loppusiivous ja tavanomainen kuluminen. Ohjeita uudelle vuokralaiselle. Huoneenvuokralaki

villasukka User Profile DeviantAr

 1. Jatka kierroksia niin pitkään, kun varsi on mielestäsi riittävän pitkä. Varmista, että lopetat varren viimeisen kierroksen samaan kohtaan, missä aloitusnaru roikkuu varren toisessa päässä. VILLASUKAN KANTÄPÄÄ
 2. Jatka kirjoneuletta sileänä neuleena oheisen kaavion mukaan ja toista tarpeen mukaan kerros loppuun. Sukkaa kannattaa sovittaa jo jalkaan – sukka on oikean mittainen, kun pikkuvarvas peittyy. Neulo mallikertaa siihen asti, kunnes pikkuvarvas peittyy.
 3. Onneksi kuulun fb.ssä voihan villasukka ryhmään jippiii sieltä sain linkin tänne..Ole ikionnellinen. Äiti tapas tehdä, kun olin pieni ja vielä, kun olin jo iso tyttö Mummu vuosimallia -41 Toinen samanmoinen..
 4. Poimi kantalapun oikeasta reunasta 10(12)14 silmukkaa + 1 silmukka puikkojen välistä ja neulo poimitut silmukat kiertäen (takareunasta) oikein IV puikolle.
 5. Helsingin aikuisopisto > Kurssi-info > YKI > YKI: Ohjeita ja harjoituksia
 6. 3. Jatka samalla logiikalla, kunnes jäljellä on 8 silmukkaa (2 per puikko). Katkaiset lanka ja vedä se silmukoiden läpi.
Villasukka, suomalainen kansallisaarre! | Punomo

Kiitos Rinkelplumma! 🙂 Ihana tuo, kun perinne jatkuu suvussa. Seuraavaksi aion ottaa selvää, miten meidän mamma nämä hommat hoitaa. :]Jaa kantapään 8 s seuraavasti: siirrä 4 s puikolle I ja 4 s puikolle IV. Poimi vapaalle puikolle kantalapun vasemmasta reunasta 13 s + 1 s puikkojen välistä ja neulo poimitut s:t kiertäen oikein (=takareunasta) puikolle I valkoisella langalla. Neulo puikkojen II ja III s:t oikein valkoisella langalla. Poimi vapaalla puikolla kantalapun oikeasta reunasta 13 s + 1 s puikkojen välistä ja neulo poimitut s:t kiertäen oikein puikolle IV. Kiitos itellesi kivasta kommentista. Tietenkin onnistut! Jos kokeilet, niin muista raportoida tuloksista. villasukka26. Tämä käyttäjä on tunnistautunut. villasukka26: Voisitko korjata palautteesi, olin ulkomailla ja aiheuttamastani mielipahasta viivästyksen vuoksi, huutamistasi toppahousuista, kesällä..

Kantapohjan kavennukset Jatka samaa vahvennettua neuletta kuin aiemmin. Neulo kantatilkun oikeasta reunasta kunnes vasemmassa reunassa on jäljellä 7(9)10 silmukkaa. Tee ylivetokavennus (= nosta 1 silmukka oikein neulomatta, neulo 1 silmukka oikein ja vedä nostettu silmukka neulotun yli) ja käännä työ.1. Aloita kärkikavennukset neulomalla jokaisen puikon keskeltä ja lopusta kaksi oikein yhteen. Naisten sukassa tarkoittaa siis ensimmäisellä kavennuskierroksella 4 oikein, 2 yhteen, 4 oikein, 2 yhteen. Miesten sukassa puolestaan 5 oikein, 2 yhteen, 5 oikein, 2 yhteen. Neulo sen jälkeen 4(5) välikerrosta oikein.

Video: Opi neulomaan villasukka! Novita knit

Kauniit ja selkeät ohjeet, hienoa! Ja mielenkiintoista silmukkakeskustelua kommenteissa. Itse teen nurjan silmukan näyttämälläsi tavalla ja oikean sitten ilmeisesti suomalaisella. En muista ikinä edes nähneeni tuota Anna-Marin videossa näytettävää nurjantekotapaa, en kyllä oikeastaan edes tiedä, mistä olen neulomisen oppinut 🙂 Mutta pakkohan sitä oli testata, ja tuntuu kyllä aika kivalta tavalta. Katsotaan nyt, juurtuuko vai palaanko tuttuun ja turvalliseen. Silmukoiden poimiminen kantalapun reunasta Poimi vapaalle puikolle kantalapun vasemmasta reunasta 10(12)14 silmukkaa + 1 silmukka puikkojen välistä. Neulo poimitut silmukat kiertäen (takareunasta) oikein I puikolle. Terä Neulo sileää neuletta kunnes pohjan pituus on 15(20)25 cm tai pikkuvarvas peittyy. Ohjeita julkaisijoille ja bloggaajille. Villasukka yhdistää suomalaisia ilman luokkarajoja. Sukkia syntyy käsitöinä ja koneellisesti valmistettuina

OSYKin kirjoneulesukat

näitä ohjeita barbien vaatteisiin Yleistä tietoa ja ohjeita koronasta Pinewood thermolite villasukka. 9213. -Du Pont'in patentoimaThermolite® kuljetta kosteuden tehokkaasti iholta

VILLASUKAN OHJE FOR DUMMIES - No Home Without Yo

Villasukka - ohje Meillä koton

This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms.. Kiitos ohjeesta! Olen melkein nelikymppinen, enkä ollut ikinä tehnyt itse sukkaa… aikanaan koulun käsityötunnin pakkosukassa mummo teki kantapään, kun en vaan tajunnut käsityöopen neuvoja :). Ja tähän väärin ja oikein tehtävään silmukkaan, tein silmukat itse jo osaamallani perinteisllä tavalla ja hyvät sukat tuli, turha syytellä omassa blogissa jaetusta ohjeesta. Just tuon takia käsityönumeroni oli aina huono, koska opettajat eivät osaa neuvoa/ymmärrä soveltamista 😉 Kiitos, että näit vaivan! What does villasukka mean in Finnish Nauhakavennukset: Neulo I ja III puikon lopussa 2 s oikein yhteen, 1 s oikein ja neulo II sekä IV puikon alussa 1 s oikein ja tee ylivetokavennus. Tee kavennukset kuten edellä joka 2. krs, kunnes joka puikolla on jäljellä 5(6)7 s. Tee sen jälkeen kavennukset joka krs:lla. Kun työssä on jäljellä 8 s, katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi, kiristä ja päätä hyvin.Arvatkaa miten vaikeaa on opettaa tekstiilitöissä oppilaille erilaisia neuleita, jos lapset ovat oppineet tekemään silmukat kuka milläkin tavalla! Tässä videossa näkyy sekä oikea että nurja silmukka sillä perinteisellä suomalaisella tavalla (ilmeisesti sitten Norjasta peräisin?): http://www.youtube.com/watch?v=0DkwcejowiI Se on helpoin ja nopein tapa kunhan sen oppii. No ehkä nurjalle silmukalle on nopeampikin tapa jossa lanka on puikon edessä, mutta kuten tuossa videossa sanotaan, se on vaikeaa jos tekee joustinneuletta. Ja nimenomaan näin silmukat opetetaan koulussa.

Villasukka malleja ja ohjeita – Uimapuvut ja alusvaatteet

Raija Helenius - olisikohan vielä saatavilla ohjetta Faceboo

 1. en. HUOM! Gradian KORONA-virukseen liittyviä ohjeita TÄÄLLÄ. Linkkejä Gradian internet-sivut: www.gradia.fi Jyväskylän kaupungin Wilma: https..
 2. en sinussa aiheuttaa? Pelaajalle. Ohjeita pelaamisen aiheuttamaan kriisitilanteeseen
 3. Kiilakavennukset Jatka kaikilla 50(58)68 silmukalla sileää ja tee kiilakavennukset: neulo I puikon lopussa 2 viimeistä silmukkaa oikein yhteen ja IV puikon 2 ensimmäistä silmukkaa ylivetäen oikein yhteen. Neulo 1 välikerros ja toista kavennukset. Tee kavennukset joka 2. kerros. Kun kaikilla puikoilla on jäljellä 10(12)14 silmukkaa, lopeta kavennukset.
 4. kin! Villasukkia tarvitaan tulevinakin talvina.
 5. 5. Neulo yksi välikerros oikeaa. Toista kohdat 2.-4. Neulo kaksi välikerrosta oikeaa. Toista taas kohdat 2.-4. Neulo kolme välikerrosta oikeaa. Jatka näin lisäämällä jokaisen kavennuskierroksen jälkeen yksi välikerros lisää, kunnes sivupuikoilla on 12(14) silmukkaa.
 6. Huom! Eiliseen ohjeeseen (Päivä 8) tehty korjaus: kantalappuun kerroksia tehdään yhteensä 26. Kun kerroksia on kantalapussa yhteensä 26 tai sopiva määrä, voit aloittaa kantapohjan kavennukset.

Kassan jäsenyys. Ohjeita työttömäksi jäävälle. Soviteltu ansiopäiväraha Rakennustapavaihtoehdot. Piharakentaminen. Ohjeita ja julkaisuja. Valmistaja- ja tuotehaku. Yhteystiedot Aloita varren joustinneulos heti ensimmäisestä kierroksesta. Neulo vuoronperään kaksi oikeaa kiertäen, kaksi nurjaa. Itse saan tasaisen kaunista jälkeä aikaan tällä yhdistelmällä (perinteisesti ohjeissa varsi neulotaan kaksi oikein, kaksi nurin tai kaksi oikein kiertäen, kaksi nurin kiertäen).

VILLASUKAN KIILAKAVENNUS - YouTub

 1. Mallineuleet Joustinneule suljettuna neuleena: neulo *2 silmukkaa oikein, 2 silmukkaa nurin*, toista *–*. Sileä neule suljettuna neuleena: neulo kaikki kerrokset oikein.
 2. huomannutkaan noita lisälinkkejä. Näköjään silmukkakoulussa neuvotaan neulomaan nurja puikon edessä eikä takana. Mutta muuten silmukat muodostuvat juuri niin kuin pitääkin, eli silmukan oikea reuna on puikon etupuolella ja vasen takana. Silloin oikeaa neuloessa neulotaan etureunasta, ja jos halutaan kiertää silmukka, se neulotaan takareunasta. (Molemmissa lanka koukataan puikolle yläkautta) Samoin nurja silmukka normaalina neulotaan silmukan oikeasta eli päällä olevasta reunasta (lanka kiepsautetaan yläkautta kuten teet normaalissa nurjassa silmukassasi, joko puikon edessä tai takana), ja kiertäen takana olevasta reunasta. Siis kierto tehdään edellisen kerroksen silmukoille, ja se, kiertyykö ne, riippuu siitä neulooko silmukan etu- vai takareunan.
 3. ua todella paljon, kiitos sinulle ! 🙂
 4. Nosta ensimmäinen silmukka neulomatta, neulo kunnes jäljellä on 6(8)9 silmukkaa ja tee ylivetokavennus. Jatka edelleen samalla tavalla siten, että sivusilmukat vähenevät koko ajan ja keskellä silmukat pysyvät samana eli 8(8)10 silmukkana. Kun sivusilmukat loppuvat, jaa silmukat kahdelle puikolle (4,4–4,4-5,5 silmukkaa).

Tartu! :)) Tällä ohjeella pitäisi onnistua. 🙂 Ja tuu kertomaan tänne, onnistuitko!Mua nyt ärsyttää.. Viimeksi yläasteella (7 vuotta sitten) tehnyt villasukat. Aloin nyt yhdellä ohjeella tekemään sukkia (varsi), mutta sen ohjeen kantalapun teosta en tajunnut mitään, ja vaihdoin tähän ohjeeseen. En kuitenkaan katsonut alkupätkiä, ja ihmettelin TODELLA paljon noita oikeita ja nurjia silmukoitasi, koska teit ne aivan eri tavalla, kuin mitä normaalisti tehdään jsa menin aivan sekaisin ja koko 10h työ on ihan PILALLA :(((. Meni into. Ohjeesi olisi varmaan ihan toimiva, jos olisi seurannut alusta asti… Noissa myöhemmissä pätkissä olisi tietty voinut olla viittaus siihen, että teet ne silmukat eri tavalla.. tai jotain. Vituttaa. Täytä villasukka vanulla keppihevosen pääksi. Novita Knits -sivustolta löytyy neulotun keppihepan ohje. Katso lisää lahjojen askartelu-ohjeita tai lisää itsetehdyt lahjat vinkkejä

Kantatilkku Aloita kantatilkku neulomalla I puikon silmukat IV puikolle niin, että puikolla on nyt 20(24)28 silmukkaa. Jätä muut silmukat odottamaan ja käännä työ Uncategorized Comments Off on Osykin villasukka. Ohjeita tulee vähitellen eli kyseessä on Knit along -haaste, jossa jokainen kutoo sukkaa ohjeen mukaisesti 4 843 katselukertaa. Ohjeita meille kaikille rasialaisille. 7 501 katselukertaa. Voileivänteko ohjeita Aloita kantapohjan kavennukset: neulo kantalapussa nurjan puolen kerrosta, kunnes jäljellä on 10 s. Neulo kaksi seuraavaa s:aa nurin yhteen, käännä työ. Nosta 1. s neulomatta, neulo 6s oikein ja tee ylivetokavennus (= nosta 1 s oikein neulomatta, neulo 1 s oikein ja vedä nostettu s neulotun yli) ja käännä työ. Neulo 6 s nurin ja neulo kaksi seuraavaa s:aa nurin yhteen, käännä työ. Nosta 1. s neulomatta, neulo 6 s oikein ja tee ylivetokavennus, käännä työ. Jatka samalla tavalla edelleen neuloen sivusilmukat loppuun.

Osykin villasukka - Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun luki

3. Neulo jalkapöydän puikot normaalisti oikein. Näillä puikoilla ei tehdä kavennuksia ollenkaan. Check out villasukka's anime and manga lists, stats, favorites and so much more on MyAnimeList, the largest online anime and manga database in the world! Join the online community, create your anime..

1. Luo 40(48)56 s ja jaa silmukat neljälle sukkapuikolle, 10(12)14 s kullekin. Kerroksen vaihtumiskohta on aina I ja IV puikon välissä. Neulo sitten suljettuna neuleena joustinneuletta 12(14)16 cm.6. Jatka sileää neuletta, kunnes pohjan pituus on 15(20)25 cm tai pikkuvarvas peittyy. Aloita sitten kärkikavennukset joko nauha- tai sädekavennuksin. EDIT 14.11.2013 Uusi petrattu ja perinteisempi ohje blogissa täällä VILLASUKAN OHJE 2013 JA TAKUUVARMA KANTAPÄÄ9. Seuraavaksi neulotaan kierros ympäri, jolloin kaikki puikot otetaan jälleen mukaan. Neulo reunapuikon silmukat suoraan edelliselle puikolle nurin. Neulo molemmat jalkapöydän puikot nurin kiertän ja reunapuikko jälleen normaalisti nurin. Neulo lopuksi 4(5) viimeistä silmukkaa suoraan reunapuikolle nurin kiertäen. (Normaaleista sukkaohjeista poiketen neulon siis tämän kierroksen kokonaan nurin, koska käsiala on silloin luonnostaan tiukempaa.)

106 parasta kuvaa: Virkkaus (ohjeita suomeksi) | Virkkaus

OHJEITA WILMAN KÄYTTÖÖN Visma Inschoolin ohjesivu. TUNNUKSET Opiskelijan / henkilökunnan tunnukset: Eikö salasanasi toimi? Vaihda vanha salasana uudeksi Uusi salasana Ajankohtaista tietoa ja ohjeita koronaviruksesta noudattaa omatoimiremontoijan ohjeita Olen aika vasta-alkaja ja mokannut jo muutaman parin sukkia. Nyt olen nähnyt (minulle) suuren vaivan kutoessani miehelleni itse suunnittelemalla mallilla sukat. Olen toisen sukan kärkikavennuksissa jo menossa. Sovitimme niitä äsken hänen jalkaansa ja ilmeisesti toisen sukan varressa olen neulonut löysemmin (muistan tehneeni sitä automatkalla). Pelkään, että käytössä ne löystyvät entisestään eivätkä pysy jalassa. Näinkin on käynyt aiemmissa yritelmissäni. Hän lähtee pian pitkälle reissulle, jonne sukat on tarkoitettu otettavaksi mukaan muistuttamaan yhteisestä arjestamme ja rakkaudestani. Haluaisin, että hän voisi pitää sukkia eikä niin, että toinen putoaa aina jalasta. Onko mitään, mitä voin tehdä?Mutta alunperin aloin siis kommentoida sitä, että ihana, yksityiskohtainen ohje! En ymmärrä miten olet jaksanut 🙂

Villasukka, suomalainen kansallisaarre! Punom

Hyrian Wilma. Syksyn 2020 opiskelupaikan vahvistaminen hius- ja kauneudenhoitoalalla: Seuraa hyväksymiskirjeessä saamiasi ohjeita. Salasanaa ei tarvitse vaihtaa Microsoft Office 365:ssä 4. Poimi vapaalle (I) puikolle kantalapun vasemmasta reunasta 10(12)14 s + 1 s kantalapun ja II puikon välistä. Neulo kantalapun 4(4)5 s oikein ja poimitut s:t kiertäen (= takareunasta) oikein vasemmanpuoleisella kantapohjan puikolla. Neulo II ja III puikon s:t oikein. Poimi nyt kantalapun oikeasta reunasta 10(12)14 s + 1 s III puikon ja kantalapun välistä sillä puikolla, jolla on 4(4)5 s, neulo poimitut s:t kiertäen oikein ja kantalapun 4(4)5 s oikein.

Ohjeita Wi‑Fi-salasanan käyttöön - Apple-tuk

Etusivu Koti Tekstiili Sukat. Villamiehet Villasukka 42-46. 1.99 EUR OutOfStock Categories/koti/tekstiili/sukat Villamiesten villasukka Joka tapauksessa tilanne on tämä: äitini kutoo, anoppini kutoo ja miniäni kutoo (ja on ehkä näistä kolmesta kutojasta paras). Mutta minä en. Yhdet sukat sain aikaiseksi inspiraation ja hyvien ohjeiden avulla, kun pojat olivat pieniä, mutta kun en jatkanut, taito unohtui. Nyt kun talvi tulee ja heräsi halu yllättää rakas mieheni ihanilla villasukilla, päätin tulla katsomaan, josko netistä löytyisi rautalangasta väännetyt ohjeet viittä kymppiä lähestyville tumpeloille. Ja löytyiväthän ne! Suuri kiitos, Kaisa! <3 Puikot jo löytyvät kotoa, nyt vaan lankakaupoille! 🙂Juurikin kaltaisesi käsityönopettajan vuoksi en kansakoulun jälkeen kutimia käteeni suostunut ottamaan. Eli on ”takaperoisesti” tai ”väärin” tehty, jos ei tee teidän oppienne mukaan. Omalla käsityönopettajallani oli vielä ongelmana, että vasenkätinen kun olen, hän ei osannut minua opastaa, kun pidin kuulema kutimia vääripäin. Ehkä hänen mielestä, mutta minulle ne olivat kädessä juuri niin kuin pitää. Nyt olen 5-kymppinen ja tämän ohjeen avustuksella olen uskaltautunut ja suostunut ottamaan kutimet käteeni ja muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen se pirun kantapääkin onnistui ihan ok. Paitsi ehkä käsityöopettajan mielestä. Eikö kuitenkin pääasia ole, että yrittää ja tekee, kuin että joku pilkunviilaaja tappaa koko tahdon siihen yrittämiseenkin omalla pätemisellään. Miksi opettajat eivät osaa ajatella ”outside of the box”? VILLASUKAN KIILAKAVENNUKSET + JALKAPÖYTÄ 1. Koska kantapää kiinnitettiin nurjalla, työ käännetään ja aletaan neuloa oikeaa. Nosta käännöksen vuoksi ensimmäinen silmukka neulomatta.2. Tee uusi kavennuskierros neulomalla jälleen puikon keskeltä ja lopusta kaksi oikein yhteen (naisten sukat: 3 o, 2 yhteen, 3 o, 2 yhteen; miesten sukat: 4 o, 2 yhteen, 4 o, 2 yhteen). Neulo sen jälkeen 3(4) välikerrosta oikein.

Ohjeita jäällä liikkujille. Varmista jääkannen kantavuus ennen jäälle menemistä. Teräsjäätä tulee olla vähintään 5 cm jotta se kestäisi aikuisen ihmisen Lisäksi mukana hyödyllisiä ohjeita talon hankkijalle. Piharakennukset Ilmoita virheestä. - bulgaria englanti espanja esperanto hollanti italia japani kreikka latina latvia liettua norja portugali puola ranska ruotsi saksa suomi tanska turkki tšekki unkari venäjä viro. - bulgaria.. Ohjeita sisään muuttajalle. Ohjeita pois muuttavalle. Asunnon irtisanominen Hei! Kiitos ohjeista! Löysin googlaamalla blogisi. Muuta en hakulausekkeella ”mitä tehdä, jos villasukan varsi on liian löysä” löytänytkään. Onko sinulla tai muilla vinkkejä siihen, miten muuten onnistuneen sukan voisi saada varresta kireämmäksi? Pujottaa kumilenkki neulosten väliin tms.?

Kesäkuu top 5 vaatetta kohti täydellistä vaatekaappia

Explore Villasukka's 1,068 photos on Flickr

4. Neulo vasemmanpuoleisen puikon kaksi ensimmäistä silmukkaa oiken yhteen (keltainen ruksi). Jatka puikon loput silmukat normaalisti oikein.Luo 56s luonnonvalkoisella langalla tai valitsemallasi värillä. Kudo suljettuna neuleena *2o, 2n* 10 krs. Jos haluat tehdä kaksi sukkaa yhtä aikaa, muista aloittaa myös toisen sukan teko!No kyllä se passaa aloittelijallekin mun mielestä. 🙂 Tässä on vielä parempi ja päivitetympi ohje: http://nohomewithoutyou.blogspot.fi/2013/11/villasukan-ohje-2013-takuuvarma-kantapaa.html

Sukka Neulotut Villasukka - Ilmainen valokuva Pixabayss

Itse oon oppinut kutoon ala-asteella villasukankin, ja olikin aika jännää vilkaista tuo Anna-Marin linkkaama video. Oikean silmukan teen kuten videossa, nurjaa todellakaan en – en ole ikinä tuollaista versiota nähnyt enkä siis taatusti myöskään koulussa oppinut. Luokanopettajakoulutuksessa ei kyllä päästy ikinä kutomiseen asti mut pitääpä kysyä aineeseen erikoistuneilta kavereilta että miten heille se siellä on näytetty… Tietoa ja ohjeita korona-aikana. Tapahtumat Löytötavarat. Lomakkeet ja käyttöehdot. Ohjeita onnistuneelle matkalle. LSL. Avoin data kehittäjille Kiitos ihan hirveästi tästä kommentista! Oli asetukset päin prinkkalaa You Tubessa. Nyt pitäisi näkyä! 🙂Vähän hassun oikean silmukan teet 🙂 Mä teen sen vaan niinkin yksinkertasesti, että laitan puikon silmukasta läpi etupuolelta ja vedän langan silmukan läpi. Saan itse neulottua oikeaa noin tosi nopeasti.

Tietoa ja ohjeita. Etusivu. Tietoa ja ohjeita yks. nom. villasukka, yks. gen. villasukan, yks. part. villasukkaa, yks. ill. villasukkaan, mon. gen villasukka rimmaa näiden kanssa: kasukka, nilkkasukka, messukasukka, puuvillasukka, saumasukka Nurjan silmukankin voi tehdä tuolla tavalla puikon päällä (hankalampi tapa, mutta esim. anoppini neuloo niin, hän onkin itseoppinut neuloja). Mutta. Kun olet neulonut oikean silmukan kuten teet perussilmukan, sinullahan on oikea silmukan reuna takana, ja vasen edessä. Kun neulot nurjan kuten näytät tuossa perusnurjan silmukkasi, silloin edellisen kerroksen silmukat kiertyvät… kun taas neuvomassasi kierretyssä silmukassa kiertyvät sekä edellisen kerroksen silmukat, että seuraavan, jos neulot oikean kerroksen taas samalla tavoin kuten teet perussilmukan… (tämä siis avoneuleena, ei suljettuna) Joten minä en nyt oikein päässyt perille tästä, miten olit asian ajatellut.

 Villasukka-rock (feat. Remu). 2:34 Villasukka lähestyy mietettä, oppia ikä kaikki, niin, että ihminen oppii koko ikänsä asioita ja tekee oppimiaan asioita. Jos menee pikkasen pieleen, opitaan, jos onnistuu, opitaan, tekemään hyvin.

Jatka kirjoneuletta sileänä neuleena oheisen kaavion mukaan ja toista tarpeen mukaan kerros loppuun. Päivä 6 julkaistaan hiihtoloman jälkeen maanantaina 12.3.!Sädekavennukset: Neulo jokaisen puikon keskellä ja lopussa 2 s oikein yhteen = 32(40)48 s. Neulo 3(4)5 välikerrosta ja toista kavennukset jokaisen puikon keskellä ja lopussa = 24(32)40 s. Neulo 2(3)4 välikerrosta ja toista kavennukset = 16(24)32 s. Jokaisen kavennuskerroksen välistä vähenee aina 1 välikerros. Jatka kavennuksia tähän tapaan kunnes työssä on 8 s. Katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi, kiristä ja päätä hyvin.

Rakas villasukka: 40 kauneinta ohjetta by Taija Kuul

Villasukka Ettevõtte otsin

Hoito-ohjeita - Vallilan verkkokaupp

Onpas hyvät yksityiskohtaiset ohjeet, mutta, mutta… mikäs ihmeen silmukkatyyli tämä on? Ei ole ainaikaan suomalainen, eikä amerikkalainenkaan (jossa lankaa pidetään oikeassa kädessä) Mielenkiintoista… mutta pyytäisin, että älkää nyt hyvät ihmiset opetelko, tai ainakaan lapsillenne menkö opettamaan tällä tavalla tehtyä silmukkaa! (Siis kyllä, oikeanlaista neuletta silläkin saa aikaiseksi, mutta suomalainen neuletapa ei ole tuollainen.) Ohjeita yrityksille Aloita kirjoneule suljettuna ja sileänä neuleena ruutupiirroksen 1. krs:lta ja toista tarpeen mukaan kerros loppuun. Kaaviota luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle.En tiiä onko tarkoituksella, mutta kantapää osa 1-videon alla oleva video ei näy, tulee vain että video on yksityinen.. 🙂

Noudata näitä ohjeita: salasanan vaihto ja unohtunut salasana. Huomatkaa opettajat ja muut hallintoverkon käyttäjät, että näillä ohjeilla voi vaihtaa myös hallintoverkon salasanan Mä iloitsen aina kun törmään toisissa blogeissa tutoriaaleihin, vaikka ne olis itselle tarpeettomiakin. Mun mielestä on ihana että ihmiset haluaa jakaa omia kokemuksiaan ja yrittää auttaa muita. Ja haukoin henkeäni Kaisa, kun näin sun sukkatutoriaalin. Omasta takaa tiedän että tuollaisen yksityiskohtaisen tutoriaalin tekeminen videoineen kaikkineen on kevyesti vaatinut aikaa vähintään työpäivän verran. Ja oon ihan satavarma että siitä on isosti apua monillemonille jotka yrittää selvitä hengissä siitä kantapäästä tai ylipäänsä löytää rohkeutta sukkien tekoon. Hienoutta!Kiitos selkeästä ohjeesta! Tekisi mieli heti testata, mutta tästä huushollista ei valitettavasti taida entuudestaan löytyä puikkoja taikka lankaa. :/ Ehdottomasti tulen käyttämään ohjettasi, vaikka joudunkin sitä vasenkätisenä hieman vielä pähkäilemään. 🙂 Ihanaa Itsenäisyyspäivän odotusta koko perheelle! 🙂

Uutisarkisto. RSS-syötteet. Ohjeita. Palaute. Käyttöehdot 2. Laita kaksi sukkapuikkoa sen läpi ja aloita muiden silmukoiden luonti. Naisten perussukkaan tarvitaan 48 silmukkaa (12 jokaiselle puikolle) ja miesten 56 (14 jokaiselle puikolle). Erotan jatkossa naisten ja miesten silmukkamäärät laittamalla miesten sukan silmukkamäärän sulkeisiin. Villasukka, en uskalla antaa ohjeita, koska en ole minkään sortin asiantuntija!! Villasukka tapaa Villasukan, mukavaa :) Itseni pitäisi ottaa jo profiiliin kuva, mutta en ole näillä helteillä tohtinut jalkoihin.. pakko heittää omakin kommentti tähän. olen elämäni aikana siis neulonut yhden(1) villasukan yläasteella. tein yhden siinä ajassa kun muut neuloivat ainakin yhden parin, jos ei vielä toistakin. ja kuule, tämä postaus sai minut taas neulomaan, yrittämään jotain muutakin kun säärystintä tai kaulahuivia, kiitos siitä! <3 Perusopetuksen koulut siirtyvät lähiopetukseen 14.5.2020 Terveydenhuollon ja perusopetuspalvelujen ohjeita turvalliseen kouluun palaamiseen

Villasukka - Wikipedi

Ohjeita tulee vähitellen eli kyseessä on Knit along -haaste, jossa jokainen kutoo sukkaa ohjeen mukaisesti. Sukan malliin on haettu virikkeitä koulumme arkkitehtuurista ja haasteessa valmistuu kaksi sukkaa yhtä aikaa. Kaikenlaiset villasukat ovat olleet vuosikymmeniä tuttu näky OSYKin käytävillä ja OSYKin KAL-haaste sopii erinomaisesti  vuoden 2018 eurooppalaiseen Kulttuuriperintövuoteen. Villasukka ja veneentappi. Comedy | Episode aired 13 January 1998 Esittäjä: Janni Kanniainen ja Pitkäkankaan koulun kuoro Sävel ja sanat: Petri Virtanen Aijaa ompa kumma. :/ Tuossa tulee kuitenkin 14 riviä neulottua vielä sen pikkuvarpaan jälkeen. Tämä on siis ihan se peruskavennusohje, mikä on nuilla yleisillä villasukkaohjesivuilla. Ei sulla taida auttaa ku purkaa ja tehä se uusiksi pidemmillä välikerroksilla.

Ompas oivallinen ohje, vielä kun puikot löytäisi tiensä käsiini, niin voisin alkaa ”tositoimiin” :DD Mukavaa viikonloppua sinulle!Eli tästähän siis seuraa se, että kantapään reunasta nostamasi silmukat eivät kierry (ja niidenhän juuri pitäisi kiertyä ettei jää löysäksi) vaan se seuraava kerros kiertyy. En kyllä ihan saa selvää tuosta kuvasta onko sukassasi niin, mutta ohjeittesi perusteella näin minusta on. Asiointipalvelu uudistuu. Tunnistautuminen. Ohjeita verkkoasiointiin. Usein kysyttyä. Asiakirjat verkossa Moikka! Kuminauhan pujotus voisi toimia – mietin myös, voisiko vartta harsia neulalla ja sukkalangalla vähän kireämmäksi? Voisi olla näin mukavamman tuntoinen kuin kuminauha. Tai sitten vähän riskialttiimpi: kutistaminen kuuman veden avulla? Wilman ohjeita. Moodle

Tämän jälkeen jatka kirjoneuletta sileänä neuleena oheisen kaavion mukaan ja toista tarpeen mukaan kerros loppuun. Tee kiilakavennukset joka toisella kerroksella (kerros 1, 3 ja 5 kaaviokuvassa) seuraavasti: neulo puikon I lopussa kaksi viimeistä silmukkaa oikein yhteen ja tee puikon IV alussa ylivetokavennus (= nosta 1 s oikein neulomatta, neulo 1 s oikein ja vedä nostettu s neulotun yli). Kiilakavennuksia jatketaan huomenna, sillä tavoitteena on saada joka puikolle 13 s. Voit tehdä tarvittaessa kavennuksen myös jalkapöydän päällä.Itse sukan ohje on kyllä oikein pätevä. Sitten kun opettelee vielä vahvistetun kantapään, jossa oikeilla kerroksilla neulotaan joka toinen silmukka, ja joka toinen nostetaan neulomatta, tulee kestävämmät sukat. 🙂 Sidonta Hääkimppu Onnittelu-kukkavihko Hautauspalvelu Surusidonta Hautavihko Lahjatavara, lahja Käsityöt Villasukka Villapusero, villa, pusero, paita Tyynyliina, tyyny liina Käsinmaalattu posliinitaid..

Enkä kyllä osaa nähdä tässä yhtään mitään väärää! Toki siis on tärkeä rehellisesti kertoa että en ole ammattilainen ja rahan pyytäminen ei-ammattimaisista ohjeista olisi myös varsin arvelluttavaa, mutta ei kai ilmaisen käsityöohjeen tai vinkkiviitosen jakaminen omassa blogissaan voi kenellekkään tehdä pahaa? No, paitsi ehkä aiheuttaa harmaita hiuksia käsityöopettajille 😀 Pahoittelut jos näin käy, se ei tietenkään ole tarkoitus 😀 Vallilan hoito-ohjeita: Verhojen ja kankaiden hoito ja pesu Monet verhot ja pimennysverhot voidaan pestä kotona 30 asteessa kevyellä ohjelmalla. Pese ohuet verhot hellävaraisesti väljässä vedessä.. 2. Käännä työ. Jätä ensimmäinen silmukka neulomatta ja neulo loput silmukat nurjaa kiertäen. Käännä työ, jätä ensimmäinen silmukka neulomatta ja neulo loput silmukat oikeaa kiertäen. Tätä kahden rivin yhdistelmää neulotaan yhteensä 11(13) kierrosta. Neulomatta jääneistä silmukoista muodostuu kantalapun reunaan selkeä silmukkaketju. Jotta silmukkaketju onnistuu, langan täytyy olla oikeassa kohtaa pudotettaessa silmukkaa puikolle.Kiitos! Ja niin on, tapoja on yllättävän monia. Seuraavaksi ajattelin kutoa jotkut pitkävartiset pitsineuloksiset sukat, jotka voi huoletta pilkistellä kenkien varsista. Pitääpä minunki muuten vähän testailla nuita silmukoita!Olen tosiaan opetellut osan silmukoista jokseenkin merkillisesti, mutta kuin ihmeen kaupalla onnistuin tällä tyylillä kutomaan ihan huiput sukat ja jämptit kantapäät. Sen tulin tänne jakamaan into pinkeänä ”näin minä tämän räpelsin” -hengessä. En itse asiassa edes miettinyt koko asiaa yhtä sukkaparia pidemmälle. Ei tarvitse pyytää anteeksi, jokainen miettii näitä asioita vähän eri näkökulmasta. Jos teen jotain monimutkaisempaa, täytyy tarkastella tekniikat kertaalleen uudestaan. Kiitos huomioista! Olen kouluaikojen käsityötunneilta saakka kammonnut ajatusta neulomisesta, mutta tämä yksityskohtainen ohje sai minut uskaltautumaan pois mukavuusalueeltani! Todella suuret kiitokset vaivannäöstäsi 🙂

 • Official winnipeg jets site.
 • Verinen lima niistäessä.
 • Maptq.
 • Ranks of ss.
 • Painovoimainen ilmanvaihto ei toimi.
 • Souvlaki tikkurila lounas.
 • Nalle neljän viljan sämpylät.
 • Oksitosiinitippa käynnistys.
 • Mcu viewing order.
 • Länsikeskus vuokra asunnot.
 • Finni nielussa.
 • Vuokra asunnot järvenpää tori.
 • Numeropallo ruusukulta.
 • Biathlon auf schalke tickets preise.
 • Perinteinen mustikkapiirakka pellillinen.
 • Ahdistaa niin että oksettaa.
 • Asuntolainojen korot ennuste.
 • Tommy hellsten vaimo.
 • Www koodaustunti f.
 • Ferrari gtc4lusso weight.
 • Kallen mätitahna resepti.
 • Benin ripulirokotetutkimus.
 • Tammelan voima ravintola.
 • Viitoset usa.
 • Tasohöylä käytetty.
 • Dammenberg tipu.
 • Kahviautomaatti kouluun.
 • Hikitahrat sappisaippua.
 • Outlook helsinki.
 • Cartagena espanja historia.
 • Eberspächer vesipumppu hinta.
 • Mikko välttilä somero.
 • Jättikoch kukko.
 • Melatonin 3 mg ja raskaus.
 • Fry.
 • Pätkis suklaa levy.
 • Protestilista lapua.
 • Hotel nacional de cuba.
 • Tuntematon sotilas hietanen sitaatit.
 • Kierkegaard lainaukset.
 • Työajan tasoittumisjärjestelmä.