Home

Hufvudstadsbladet aineisto ohjeet

Hufvudstadsbladet - Wikipedi

 1. Mainosmuotojen aineisto-ohjeet. Cross-Screen. Aineisto toimitetaan varauksen jälkeen lähetettävän aineistolinkin kautta
 2. Kilotavurajat ovat ehdottomia emmekä valitettavasti voi niissä joustaa. Kilotavurajoja ei voi kiertää käyttämällä loadereita tai kolmannen osapuolen tagiä. Kilotavuraja saa ylittyä vain käyttäjän aktivoinnista (esim. mouseover tai klikkaus).
 3. Ohjeet hyvään painoaineistoon. Vaikka perjaatteessa digipainossa voidaan tulostaa perjaatteessa mitä vain aineistoa tietokoneelta, on onnistuneen painotuotteen aineiston silti oltava painokelpoista..
 4. Aineistolinkkeihin tai materiaaleihin liittyvät asioissa voit olla yhteydessä aineistotukeemme: aineistotuki@karkimedia.fi, puh. 075 757 8555
 5. Sallitko sijaintitiedon käytön? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Osaamistamme näet niin mainospainotuotteiden kuin julkisten tilojen ja tapahtumien visuaalisuudessa ympäri Suomea sekä eri alojen tasokkaissa lehtijulkaisuissa. Ammattilaisemme palvelevat tarvittaessa myös tuotteen graafisessa suunnittelussa ja aineistojen tuottamisessa.Maksimi musta väh. 85 %, joka alkaa jo vaaleista sävyistä. (musta alkaa kun cyan on 5 %) Aineisto-ohjeet. Aineistovaatimukset ja aineiston toimittamista koskevat ehdot löytyvät kootusti tältä sivulta. Huomaathan tarkistaa aineistojen toimittamista koskevat aikataulut tuotekohtaisesti, jotta.. Mobiiliparaati käy kaikille kolmelle mobiilin mainospaikalle: ykkös-, kakkos- ja kolmospaikalle Aineisto-ohjeet. Tarkastamme toki aina asiakkaan lähettämän työn ja pyrimme tekemään tarpeelliset korjaukset, mutta noudattamalla alla olevia ohjeita työt menevät meillä sujuvasti ja virheettömästi läpi

Helatorstain poikkeavat tilaus- ja aineistopäivät

Laajenevat mainosmuodot + 20 % normaalimainoksen hintaan. Aineisto-ohjeet. Aineisto-ohjeet. Aikataulu. 5 kokonaista arkipäivää ennen kampanjan alkua: HTML5-aineistot, erikoisratkaisut (esim.. Rollup ohjeet. Tee aineisto kokoon 850mm x 2070mm (näkyviin jää 850mm x 2000mm alue) Muista vektoroida kaikki aineistossa olevat fontit. Aineistoon ei tarvitse laittaa leikkuuvaroja (bleedejä).. Aineistot on lähetettävä painokelpoisina PDF-tiedostoina, vähintään Acrobat 5 (PDF 1.4) muodossa. Kuvat CMYK-muodossa. Grafiikka ja logot prosessiväreissä CMYK. Ei seuraavia elementtejä: RGB tai Index-värejä, ICC-profiileja, OPI-linkkejä, ei saa sisältää mitään väriprofiileja. Ilmoitusaineistot digitaalisena. Aineistoja säilytetään enintään 3 kk.

Hbl - Hufvudstadsbladet - Home Faceboo

Make a suggestion

Kauppalehti, Markkinointi&Mainonta, Mediuutiset, ja Tekniikka&Talous. Käytettävät kuvat ja grafiikka korkearesoluutio CMYK-kuvina (220 dpi) EPS, JPG tai TIFF -muodossa.Mobiiliaineistot on toimitettava viimeistään kolme (3) arkipäivää ja erikoisratkaisut viisi (5) arkipäivää ennen kampanjan alkua. Aineisto-ohjeet, Alma Talent. Printtimainonta. Ilmoitusvaraukset ja aineiston toimitus. Studio-artikkeleiden kuvat tulee olla JPG-muodossa. Kysy tarkemmat aineisto-ohjeet yhteyshenkilöltäsi tai.. Kysy tarkemmat aineisto-ohjeet yhteyshenkilöltäsi tai Alma Talentin mediamyynnistä: myynnintuki.almatalent@almamedia.fi.Mainoksesi /spotin sisältö voi koostua videoista, animaatioista, kuvista, tekstistä, tai RSS- syötteistä (sää, uutiset, jne.). Vain mielikuvitus on rajana. Mainosnäyttöjä eivät koske samat rajoitukset kuin ulkomainostauluja, sillä näyttömme eivät häiritse liikennettä Mainosnäytöllä pyörii ”karusellissa” useamman, kuin yhden mainostajan mainos. Tutkimus osoitti, että mainostajien lisääminen luuppiin nostaa katsomisen todennäköisyyttä ja lisää katsomisen kestoa.

Aineistot - Kärkimedi

 1. Alma Visuals tarjoaa videoparaatin asiakkaalle avaimet käteen -toteutuksena. Asiakas toimittaa aineiston rakennukseen seuraavat komponentit:
 2. Kärkimedian ruotsinkieliset lehdet tarjoavat veloituksetonta käännöspalvelua. Palvelu koskee sekä ilmoituksia että liitteitä.
 3. Videon voi skaalata mobiiliparaatin sisällä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Video voi esimerkiksi täyttää koko mobiiliparaatin alueen tai olla vain osa sitä. Video lähtee autoplayna ilman ääniä, ellei toisin ohjeisteta. Videon voi asettaa looppaamaan tai se voi päättyä erilliseen still-loppukuvaan (300x300 tai 320x320 tai 320x300)
 4. Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia!
 5. Did you find mistakes in interface or texts? Or do you know how to improveStudyLib UI? Feel free to send suggestions. Its very important for us!
 6. Aineisto-ohjeet. Suosittelemme asiakkaillemme ns. RGB-työnkulkua, jonka paras etu on mediariippumaton aineisto. Sama aineisto soveltuu siis sekä digijulkaisuihin että erilaisiin..

Hufvudstadsbladet vaihtaa päätoimittajaa - Savon Sanoma

Cyan                  Magenta         Yellow              Black0,85                    0,85                    0,85                    1,10 Sanomalehti Hufvudstadsbladet etsii uutta päätoimittajaa ja toimitusjohtajaa. Hufvudstadsbladet vaihtaa päätoimittajaa. Olet lukenut maksutonta artikkelia Printin aineisto-ohjeet. Savon Median lehtien formaatti on tabloidi. Palstaluku 6. Poikkeuksena Savon Sanomat -lehti josta löytyy sekä 5 että 6 palstaisia sivuja Aineiston teossa on huomioitava sanomalehtikevennys. Kokonaisväripeitto 240 %. Pisteenleviämä keskisävyissä 22 %. Käytettävä profiili esim. ISOnewspaper26v4. Kauppalehdessä toistuva sävyala 3-90 %

980×400 paraati max 100k980×120 panoraama max 60k300×600 leveä suurtaulu max 60k160×600 pidennetty suurtaulu max 60k468×400 jättiboksi max 60k300×250 boksi max 60k

Aineisto-ohjeet

Tabletin interstitiaali on kokosivun mainosmuoto, joka näkyy Kauppalehden ja Option näköislehtien sivujen välissä DIGIZONE UNDERGROUND AINEISTO-OHJEET JCDecaux Digizone Underground aineisto-ohjeet: Tee aineisto alla olevien ohjeiden mukaan. TAI Toimita meille materiaali ja idea - meillä on.. Muistathan, että voit varioida ilmoitusaineistoasi lehtikohtaisesti niin, että puolet ilmoituksesta on samaa valtakunnallista ja puolet alueellista kampanjaa!

Lisää mainokseesi jonkinlainen viite, jota seuraamalla asiakas saa lisätietoa kampanjastasi –selkeä kotisivun tai kampanjasivun osoite, lyhyt hashtag jne.Mainosaineistot voidaan toimittaa kuvatiedostoina (jpg, gif ja png), kolmannen osapuolen tägeinä tai zip-tiedostoina.

Aineisto-ohjeet - Nostemedi

Toimitathan aineistot sähköpostitse osoitteeseen aineisto@nostemedia.fi viimeistään 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua.Kampanjan näyttöjen kertymistä seurataan Alman käyttämän mainonnanhallintajärjestelmän kautta. Mikäli kampanja alittaa 95 % kampanjan näyttötavoitteesta, kampanjaa joko jatketaan kunnes näytöt täyttyvät tai puuttuvat näytöt hyvitetään asiakkaan seuraavassa kampanjassa.

Online aineisto-ohjeet Sanoma B2

Printin aineisto-ohjeet. Lehden sivukoko, tabloidikoko. Palstaluku 6. Palstan korkeus 365 mm. 075 757 8550. Katso verkon aineisto-ohjeet täältä Olla hauska/ koskettava/ innovatiivinen/ajankohtainen/oivalluksen tarjoava Jokainen ulkona liikkuva kuluttaja on mediakanava. Varmista, että mainoksesi erottuu ympäristöstä ja muista mainostajista. Käytä mahdollisuutesi tulla puheenaiheeksi tai osallista brändisi ajankohtaiseen keskusteluun!Mobiilin Rich Media -ratkaisut näkyvät iOS- ja Android-puhelimissa sekä osassa Windows-puhelimia.  Mainokset kohdennetaan niin, että ne näkyvät vain laitteilla, joilla ne toimivat oikein.

Aineisto-ohjeet - Latauspistemedi

 1. Otavamedian verkkomedian aineisto-ohjeet 2020. Verkon aineisto-ohjeet. Perusaineistot HTML5-aineistot Tapetti Richmedia (erikoismainosmuodot) Uutiskirjeet Nettixin erikoismainosmuodot..
 2. Mainostaja toimittaa aineiston, johon kalenterimuistutus tulee (kts. mobiiliparaati tai swipekuutio) sekä tiedot kalenterimuistutukseen:
 3. en sujuu mahdollisimman saumattomasti.
 4. en: kaikki mainokseen liittyvät tiedostot lasketaan mukaan. Mainoksen ensilatauksen requestien maksimimäärä on 15. Vältä turhia ensilatauksen jälkeen tapahtuvia latauksia. Jos se on mainoksen kannalta välttämätöntä, jälkilataus voi olla kilotavurajoiltaan maksimissaan samansuuruinen kuin ensilataus. Käyttäjän aktivoinnista (esim. mouseover tai klikkaus) tapahtuva jälkilataus voi olla suurempi.

Aineisto-ohjeet - PunaMusta O

Videoaineiston voi toimittaa valmiina VAST-aineistona tai videotiedostona (esim. latauslinkin kautta). Aineistojen mukana tulee toimittaa myös URL-osoite, johon mainoksen klikkaukset ohjataan. Hbl - Hufvudstadsbladet, Helsingfors, Finland. 36,512 likes · 2,616 talking about this. Hufvudstadsbladet är den största finlandssvenska dagstidningen i.. VäriprofiilitOption kansi: ISO Coated V2 300 ja sisäsivut PSO LWC ImprovedTalouselämän kansi: ISO Coated V2 300 ja sisäsivut PSO MFC PaperTivi, Mikrobitti ja Arvopaperi kannet ja sisäsivut: ISO Coated V2 300Profiilit voi tarvittaessa ladata osoitteesta: https://www.punamusta.com/aineisto-ohjeet/aineisto-heatset-tuotantoon/Kauppalehti, Tekniikka&Talous, Mediuutiset ja Markkinointi&Mainonta väriprofiilit löytyvät osoitteesta: www.almamanu.fi/fi/painopalvelut/tulostuspalvelu/

Aineisto-ohjeet. » Yli 10 Mt aineiston siirto ensisijaisesti FTP-palvelimelle. Kysy FTP-osoite ja salasana puhelimitse tai sähköpostitse Valmiit printtiaineistot ladataan lehdille aineistoaikataulun mukaisesti Kärkimedian aineistolinkin kautta. oppilaitoksille. Aineisto-ohjeet. Aineisto-ohjeet. Banneri. Etusivun mainos Hufvudstadsbladet (abbr. Hbl) is the highest-circulation Swedish-language newspaper in Finland. Its headquarters are located in Helsinki, the capital of Finland

Display-mainonnan materiaalit tulee toimittaa viimeistään kolme (3) arkipäivää, erikoisratkaisut viisi (5) arkipäivää ja sisältömarkkinoinnin ratkaisut kaksi (2) viikkoa ennen kampanjan alkua.Verkkolaskuosoite: 003710065238 Y-tunnus: 1006523-8 Välittäjä: OpusCapita Solutions Oy Operaattoritunnus: E204503 Aineisto-ohjeet: Verkko. Aineiston toimitus. Valmistettava aineisto 3-5 arkipäivää ennen kampanjan alkua. Kaikkien aineistojen ja mahdollisten seurantapikseleiden tulee olla HTTPS-yhteensopivia

Alma Talent aineisto-ohjeet - Alma Medi

Aineisto-ohjeet A-lehde

Outstream- eli artikkelivideomainos näkyy artikkeleiden yhteydessä desktopissa ja mobiilissa. Video käynnistyy automaattisesti ilman ääniä, kun mainos tulee käyttäjän ruudulle. Videon viimeinen ruutu jää mainospaikalle näkyviin. Aineistoja on mahdollista varioida eri alueille/eri medioihin sopivaksi, kunhan variointisääntö täyttyy.Ilmoitusvarauksiin liittyvissä asioissa auttaa palvelupisteemme: palvelupiste@karkimedia.fi, puh. 075 757 8550 Onlinemainonnan aineisto-ohjeet. Onlinemainonnan aineisto-ohjeet. Kampanjasuunnittelijamme auttavat brändiäsi luomaan vaikuttavia kohtaamisia tavoitellun yleisön kanssa Aineisto-ohjeet. Kanssamme asiointi on mutkatonta ja avointa. Täältä löydät aineisto-ohjeet, joiden avulla mainontanne aloittaminen sujuu mahdollisimman saumattomasti

Kampanjan näyttöjen kertymistä seurataan Alma Median käyttämän mainonnanhallintajärjestelmän kautta. Mikäli kampanja alittaa 95 % kampanjan näyttötavoitteesta, kampanjaa joko jatketaan kunnes näytöt täyttyvät tai puuttuvat näytöt hyvitetään asiakkaan seuraavassa kampanjassa. Aineisto-ohjeet Graafiset ohjelmat: • Adobe Illustrator • Esko ArtPro Kuvankäsittely: • Adobe Photoshop Yleiset ohjeet • Originaalit tallennettuna natiivi-tiedostoformaatissa, Illustrator-tiedostot.. Alla aineisto-ohjeet. Ota yhteyttä, mikäli herää kysyttävää! Aineisto toimitetaan osoitteeseen aineistot@vivotech.fi Toimituksen yhteydessä, liitä mukaa Aineisto-ohjeet. Aineiston toimitus. Desktop-mainokset. Mikäli aineisto lähetetään valmiina tai formaattiin rakennetaan lisätoiminnallisuuksia, se tulee lähettää täysin valmiina Adformin templaten..

Video: DIGIZONE UNDERGROUND AINEISTO-OHJEET - PDF Free Downloa

Käytettävissä oleva koko on palstan leveys, johon mahtuu noin sata kirjainmerkkiä (välilyönnit mukaan laskettuna)Rich Media -mainoksista tulee toimittaa myös staattinen versio. Huomaa myös tarkistaa Rich Media -mainosten aineisto-ohjeet iOS- ja Android-sovelluksiin.

Aineisto-ohjeet Improve Media - mainosverkosto ja mediamyynt

Sallitut tiedostomuodot: mov, flv, mpeg4, aviNon-supported video codecs: ProRes 4444, HDV 720p60, Go2 Meeting 3 & 4, ER AAC LD, REDCODEVideo voidaan toimittaa myös VAST -urlina, jolloin max paino 5MbLiittyypä tarpeesi suurkuvatulostukseen, painotuotteisiin tai sähköiseen lehteen. Lupaamme kaupan päälle positiivisesti erilaista palveluasennetta.Arvopaperi, Kauppalehti Fakta, Kauppalehti Optio, Metallitekniikka, Mikrobitti, Talouselämä ja Tivi. Käytettävät kuvat ja grafiikka korkearesoluutioisina CMYK-kuvina (300 dpi) EPS, JPG tai TIFF muodossa.

Aineisto-ohjeet painon työnkulkuun Botnia Prin

Lähes kaikki suomalaiset (95 %) viettävät aikaa Sanoman medioiden parissa joka viikko. Tavoitat niin suuret yleisöt kuin kaikki merkitykselliset kohderyhmäsi elämän eri hetkissä. Ainutlaatuisen laajaan mediavalikoimaamme kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen kanssa viihdytään, ja joista puhutaan ja inspiroidutaan. Luotettujen ja arvostettujen brändien pariin palataan aina uudestaan. Kanssamme rakennat vaikuttavia ja toimivia kampanjoita, ja tiedät, millaisessa ympäristössä viestisi esiintyy. Sanoman turvallinen kotimainen mediaympäristö heijastuu tutkitusti positiivisella tavalla myös mainostettavaan brändiin.HUOM! Aikakauslehdissä ja Markkinointi&Mainonta-ilmoituksissa huomioitava: leikkausvara 5 mm ja kulmamerkit. Sisämarginaalisuositus 10 mm.Videon voi skaalata paraatin sisällä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Video voi esimerkiksi täyttää koko 980x400 alueen tai olla vain osa sitä. Video lähtee autoplayna ilman ääniä, ellei toisin ohjeisteta. Videon voi asettaa looppaamaan (pyörimään ympäri useamman kerran) tai se voi päättyä erilliseen still-loppukuvaan (980x400)Suosittelemme käyttämään Adoben kirjasinleikkauksia. TrueType -kirjasinleikkauksia ei saa käyttää. Tekstit tulisi konvertoida poluiksi mikäli mahdollista. Tabloid-lehdissä emme suosittele alle 9 pisteen ja negatekstissä alle 12 pisteen tekstikokoa ilmoituksissa.

Ohjeet hyvään painoaineistoon - aDigi Digipaino Painotuotteet

Tämä tarkoittaa, että kuukauden sisällä vähintään kolmessa eri lehdessä julkaistavissa ilmoituksissa ilmoituksen sisällöstä vähintään 50% tulee olla kaikissa  ilmoituksissa samaa sisältöä ja max 50% voi olla alueellisesti varioitua sisältöä. Aineisto-ohjeet

Video: Hinnastot ja aineisto-ohjeet - Bauer Medi

 • Top 100 guys.
 • Fröbelin palikat cd prisma.
 • Turun sosiaalitoimisto puhelinnumero.
 • Muskari karhula.
 • Ulkomailla asuminen lasten kanssa.
 • Thai kielioppi.
 • 1€ kauppa.
 • Yksityisleasing audi.
 • Somatoliberiini.
 • Rav4 評価.
 • Slush music speakers.
 • Ssk kerpen triathlon jugend.
 • Tee se itse ilmalämpöpumppu.
 • Olive rooney.
 • Koira söi maksalaatikkoa missä rusinoita.
 • Lääkkeellinen happi resepti.
 • Luovi sähköposti.
 • Haglöfs outlet.
 • Microsoft dynamics crm 365.
 • Side effects houdini.
 • Vegetto.
 • Sami omaisuusrikos.
 • Peittävä meikkipuuteri.
 • Bison liima jälleenmyyjät.
 • Via institut.
 • Mercedes e250 diesel wikipedia.
 • Nainen vaietkoon seurakunnassa.
 • Räsymaton pesu pesukoneessa.
 • Honor 7 lite laturi.
 • Sedu intra.
 • Lussingesyge lægehåndbogen.
 • Ainut kittilä.
 • From bratislava to vienna airport.
 • Asus zenbook ux330 pure.
 • Kakao i håret.
 • Invalidiliitto validia.
 • Suzuki ignis autoverkkokauppa.
 • Kissan ulkoloiset.
 • R keyboards.
 • Arabia jääkäripatsas hinta.
 • Lemmy sukat.