Home

Henkilönostinkortti oulu

Henkilönostinkortti -koulutus verkossa Kiwa Koulutusmaailm

 1. Työkohteita on eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.
 2. uutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.
 3. taympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä ammatissa.

Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta purkutyöstä ja/tai alan koulutus. Lisäksi vaadimme hakijoilta v. 2016 muutoksien vaatimukset täyttävät asbestiluvat ja suoritetun terveystarkastuksen.Hei, juuri sinä! Me etsimme Tampereelle kaltaistasi asennustaitoista hitsaaja/asentajaa vakituiseen työsuhteeseen moderniin ja hyvämaineiseen metallialan asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Tämä on avoin haku ja tähän työpaikkailmoitukseen voit jättää hakemuksen olit sitten vastavalmistunut aloittelija tai kokenut alan ammattilainen. Jutellaan ja etsitään osaamistasi ja toiveitasi vastaava työpaikka!

Henkilönostinkuljettaja - Carrot - Työpaikat - Duunitor

Kaarina Jantunen в Твиттере: «Korttibyrokratia aiheuttaa suuret kulut

Ai niin, ja se rakennusinsinöörin työpaikka! Carrotin rakennusinsinöörinä pääset tekemään töitä hyvämaineisessa rakennusalan asiakasyrityksessämme. Työtehtäviin kuuluu mm. monipuoliset rakennuspuolen suunnittelu tehtävät, lujuuslaskentaa ja tuotannon kehitystehtävät. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja/tai rakennusinsinöörin koulutus, hyvä kielitaito, kokemusta metalli- ja lasirakentamisesta sekä hallitset erilaiset suunnittelut ohjelmat. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla pitkäaikaisesti. Meillä voit jättää työhakemuksen 1 minuutissa, etkä tarvitse välttämättä erillistä CV:tä tai hakemuskirjettä. Jos et usko, niin kokeile: täytä helppo ja nopea hakemuksemme hakupainikkeen kautta tai päivitä aikaisemmin luotua profiiliasi kotisivuillamme osoitteessa www.carrot.fi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun. Kartoitamme haastattelussa osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä koko elämän mittaisia urapolkuja!Ai niin, ja se rakennustyöntekijän työpaikka! Carrotin rakennustyöntekijänä pääset kurkistamaan monipuolisiin rakennuskohteisiin ja tekemään erilaisia rakennus- ja remonttitöitä. Sinun ei tarvitse olla ammattikirvesmies, sillä meillä on töitä kaikentasoisille rakennustyöntekijöille. Voit siis olla joko kokenut rakennustyöntekijä tai itseoppinut remonttireiska pärjätäksesi tässä tehtävässä. Tarvitset vielä reippaan asenteen ja voimassaolevan työturvallisuuskortin, ja olet valmis töihin! Meillä on tarjolla töitä rakennustyöntekijöille ympäri vuoden, joten töitä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen.

University of Oulu

Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin.Ai niin, ja se rakennustyöntekijä / kirvesmies työpaikka! Carrotin rakennustyötekijänä ja kirvesmiehenä pääset työskentelemään monipuolisiin uudis- ja saneerauskohteisiin ja tekemään monipuolisia työtehtäviä. Tässä työssä pärjäät siis aikaisemmalla ammattialan työkokemuksella, loistavasti reippaalla ja aktiivisella asenteella, sekä voimassaolevalla työturvallisuuskortilla.Hei, juuri sinä! Me etsimme Kangasalalle kaltaistasi levyseppähitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen moderniin ja hyvämaineiseen metallialan asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Haemme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle metallityöntekijöitä kesälle 2020 erilaisiin tehtäviin konepajalle. Byström youth services help young people under the age of 30 with all kinds of questions related to matters young people are faced with. Services are free of charge and confidential. You can use computers, print, copy and scan free of charge. You can browse through brochures and magazines and borrow youth-related material from a youth information library. You can contact information service counsellors at the service point, by telephone, email, or through Facebook and a Finnish online service called NettiNappi.

Ilmoitus avoimesta työpaikast

Ai niin, ja se lattiapintakäsittelijän työpaikka! Työnkuva sisältää lattiapintakäsittelijän työtehtäviä hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Lisätietoja työstä ja työkohteesta antaa Svante Söderholm / 040 540 2504 / svante.soderholm@carrot.fi City: Oulu. State/province/area: Northern Ostrobothnia. Phone number 050 731 5471 Meillä voit jättää työhakemuksen 1 minuutissa, etkä tarvitse välttämättä erillistä CV:tä tai hakemuskirjettä. Jos et usko, niin kokeile: täytä helppo ja nopea hakemuksemme hakupainikkeen kautta tai päivitä aikaisemmin luotua profiiliasi kotisivuillamme osoitteessa www.carrot.fi niin otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun. Kartoitamme haastattelussa osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä koko elämän mittaisia urapolkuja! Jos sinulla on kysymyksiä työnhakuun, tiettyihin työpaikkoihin tai avoimiin hakemuksiin liittyen, tavoitat meidät nopeimmin chatista osoitteesta www.carrot.fi vastaamme chatissa arkisin klo 8-16.

Finland Population (2020) - Worldomete

 1. uutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kartoitetaan yhdessä, löytyisikö meiltä toiveitasi vastaavaa työtä! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.
 2. Ai niin, ja se maalarin työpaikka! Carrotin maalarina pääset tekemään töitä hyvämaineisessa alan yrityksessä osana asiantuntevaa tiimiä. Työtehtävät koostuvat mm. ulko- ja sisämaalauksista, uudis- ja saneerauskohteita sekä muista rakennusmaalaukseen liittyvistä tehtävistä.
 3. Silmäasema Oulu, Valkea. Varaa aika. Isokatu 23-25 90100 Oulu Suomi. Katso kartalla. Lähetä sähköpostia. oulu.valkea@silmaasema.fi. Valitse toimipaikka
 4. Here you can find information on the services for immigrants available in Oulu. Other important information is available at Settling in Finland.
 5. Ai niin, ja se LVI-asentajan työpaikka! Carrotin LVI-asentajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme, jossa muiden alan ammattilaisten kanssa tuotatte laadukkaita LVI-laitteiden huolto- ja kunnossapitotöitä sekä asennuksia. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kokemusta LVI-asentajan työstä ja/tai alan koulutus.
 6. Ai niin, ja se maalarin työpaikka! Carrotin maalarina pääset kurkistamaan monipuolisiin rakennuskohteisiin ja tekemään sisä- ja ulkomaalauksia. Tässä työssä pärjäät mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta maalaus- ja pintakäsittelytöistä ja/tai alan koulutusta, sekä reipas asenne ja voimassaoleva työturvallisuuskortti. Tarjoamme myös oppisopimuksia ja muita koulutusmahdollisuuksia, joten voit hakea paikkaa, vaikka et olisi vielä valmis pintakäsittelyalan ammattilainen. Etsimme sinulle osaamistasi vastaavia työkohteita, joten hae rohkeasti vaikka et omaisikaan vielä kokemusta maalaustöistä.

Typaikan sijainti ja yhteystiedot

Hei, juuri sinä! Me etsimme Kuopioon kaltaistasi ahkeraa maarakennustyöntekijää työskentelemään asiakasyrityksellemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi!Tehtäviisi kuuluu mm. erilaiset rakennusten ja teiden pohjatyöt, salaojitukset, kiinteistöjen perusparannukset, sekä putki- ja kaapelilinjat.Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää yhden tai useamman työmaan keston ajan. Työaika on 40 tuntia viikossa, arkisin klo 7-15.30. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen perusteella osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan. Ai niin, ja se autosähköasentajan työpaikka! Carrotin autosähköasentajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa yrityksessä, muiden alan ammattilaisten kanssa. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kokemusta sähköasennuksista ja/tai alan koulutus. Tai jos, omaat työkokemusta auto- tai raskaankaluston sähkötöistä tai käytät vapaa-aikaasi autoja korjaten ja laittaen, saatat olla etsimämme henkilö!Hei, juuri sinä! Me etsimme Kuopion alueelle kaltaistasi maalaria asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.

Video: TUNNISTATKO SUOMEN ERI MURTEET? - YouTub

Avoimesta typaikasta tiedottaminen

Ai niin, ja se työpaikka! Carrotin työntekijänä pääset kurkistamaan monipuolisiin työkohteisiin. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta erillaisista mainosteippauksista, valomainosten asentamisesta, alakattojen asentamisesta. Myöskin kokemus erillaisten myymälämiljöitten rakentamisesta auttaa tässä työssä. Autojerryn avulla voit kilpailuttaa autokorjaamot paikkakunnalla Oulu. Renkaiden vaihto Oulu - palveluntarjoajia. Kilpailuta palveluntarjoajat tästä. Jo yli 400 000 suomalaista käyttää AutoJerryä Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaistasi kokenutta teollisuuden kunnossapitoasentajaa asiakasyritykseemme reissutyöhön. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.

GOC-kurssi (General operator's certificate) - Henkilöauton ammattiajolupa - Henkilönostinkortti - Hissiturvallisuustutkinto - Hitsauspätevyydet / -luokat - HTM-tilintarkastajatutkinto - Hygieniapassi.. Arbetet är ett längre projekt samt att logi mm är ordnat till alla. Arbetet börjar 18.5.2020 så kontakta mig Svante Söderholm 040 540 2504 eller svante.soderholm@carrot.fiTarjoamme monipuolisia sähköalan töitä, jossa pääset kehittämään omia taitoja.

Mikäli sinulla on varastoalan koulutus ja kokemusta erilaisista varaston toiminnanohjausjärjestelmistä ja kuljetusten hallinnasta, mainitse niistä hakemuksessasi. Hei, juuri sinä! Me etsimme Vihtiin kaltaistasi CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Ai niin, ja se maalarin työpaikka! Carrotin maalarina pääset tekemään töitä hyvämaineisessa alan yrityksessä osana asiantuntevaa tiimiä. Työtehtävät koostuvat mm. ulko- ja sisämaalauksista, uudis- ja saneerauskohteissa, sekä muista rakennusmaalaukseen liittyvistä tehtävistä.Hei, juuri sinä! Me etsimme Tampereelle kaltaistasi muuraria määräaikaiseen työsuhteeseen erityyppisiin työmaatyötehtäviin. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.

Typaikkailmoituksen knns

Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaistasi raudoittajaa asiakasyritykseemme monipuoliselle työmaakohteelle. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Kiinnostuitko? Hae paikkaa hakupainikkeen kautta. Voit hakea paikkaa myös jo olemassa olevilla tunnuksillasi, tunnukset on lähetetty sinulle kun olet jättänyt ensimmäisen hakemuksesi meille.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Tampereelle kaltaistasi varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään nykyaikaisessa sisälogistiikan asiakasyrityksessämme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista. Naantali. Nokia. Oulu Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta aiempaa kokemusta laattamiehen työtehtävistä ja/tai alan koulutus. Voit olla kokenut konkari tai alalla vasta aloitteleva tekijä, työt määräytyvät osaamisesi mukaan. Toivomme kuitenkin sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn on tärkeää. Hei, juuri sinä! Me etsimme Urjalaan kaltaistasi hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen moderniin ja hyvämaineiseen metallialan asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista. If you have any questions on services provided by the City of Oulu, you can contact a centralised customer service point of the city known as Oulu10.

Kemi Kokkola Lahti Mikkeli Oulu Pori Riihimäki Rovaniemi Salo Seinäjoki. Tampere Tuusula Vantaa Ylivieska Ylöjärvi Hei, juuri sinä! Me etsimme Uudenmaan alueelle kaltaistasi maanrakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen koneurakoinnin asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.

Avoimet työpaikat - Carro

 1. Hei, juuri sinä! Me etsimme Satakuntaan kaltaisiasi reippaita muuttotyöntekijöitä.
 2. Ai niin, ja se autonasentajan työpaikka! Carrotin autonasentajana pääset työskentelemään mukavaan ja asialliseen työyhteisöön kesäsesongin ajaksi, ja työt saattavat jatkua syksyn rengassesonkiinkin. Toivomme hakijoilta ainakin jonkin verran aikaisempaa kokemusta autonasentajan työtehtävistä ja / tai alan koulutusta.
 3. en esimerkiksi kerrostalotyömaille. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kivityöntekijän työtehtävistä ja/tai alalle soveltuva koulutus, voimassa oleva työturvallisuuskortti ja paljon reipasta työasennetta. Reippaille työntekijöille töitä on tarjolla koko kesäkauden ajaksi.
 4. Du måste ha erfarenhet med band och hjul grevmaskin samt rätt attityd att ibland hamna och jobba lite utanför grevmaskinen
 5. One of Villa Victor's main tasks is to organize and enable various multicultural events. In addition, Villa Victor organizes events on various topics every month.

Hei, juuri sinä! Me etsimme pääkaupunkiseudulle kaltaistasi bitumieristäjää asiakasyritykseemme joka on erikoistunut kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen sekä huoltoon erikoistunut yritys. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin.Ai niin, ja se muurari työpaikka! Carrotin muurarina pääset tekemään töitä hyvämaineisessa yrityksessä, muiden alan ammattilaisten kanssa. Työ pitää sisällään mm. kylpyhuoneiden väliseinien muurausta ja hormimuurausta. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta muurarin töistä sekä ja/tai alan koulutus. Lisäksi, voimassa oleva työturvallisuuskortti.Työ pitää sisällään tavaran vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista sekä trukilla ajoa. Siltanosturinkäyttötaito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukilla ajosta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän asenteen ja motivaation työtä kohtaan. Työhön annetaan hyvä perehdytys, joten oppimiskykyisenä tekijänä pääset työskentelemään monipuolisissa varaston eri työvaiheissa. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Ai niin, ja se asentaja työpaikka! Carrotin asentajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa yrityksessä, jossa muiden alan ammattilaisten kanssa rakennatte ja huollatte raskaan kaluston päällirakenneita sekä perävaunuja. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on asennusalan koulutusta ja osaamista, jonkin verran työkokemusta raskaan kaluston päällysrakenteiden huolto- ja korjaustehtävistä sekä mekaniikan ja mekaanisten osien asentamisen tuntemusta. pizza-online.fi 200+ reviews Hei, juuri sinä! Me etsimme Rovaniemelle kaltaistasi kuorma-auton/pienkonekuljettajaa maarakennusalan asiakasyrityksellemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Hei, juuri sinä! Me etsimme Vantaalle eri tasoisia reippaita kirvesmiehiä toimimaan erilaisissa runkotöissä. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi!

Ai niin, ja se lattia-asentajan työpaikka! Carrotin lattia-asentajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme, jossa muiden alan ammattilaisten kanssa tuotatte laadukkaita ja monipuolisia lattia-asennuksia. Työkohteina pääasiassa ovat mm. teollisuuskohteet ja suurkeittiöt, mutta asennuksia tehdään myös yksityishenkilöille mm. kosteisiin tiloihin, parvekkeille ja terasseille. Työssä käytetään akryyliä, epoksia ja polyuretaania. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta epoksi ja akryyli lattia-asennuksista ja/tai alalle soveltuva koulutus. Työssäsi tarvitset myös voimassaolevan työturvakortin. Kokemuksen omaavalle ja ahkeralle työntekijälle työtä on tarjolla pidempiaikaisesti. A-Katsastus Oulu-Heinäpää katsastaa autot ammattitaidolla. Tervetuloa katsastukseen! Tervetuloa palveltavaksi! A-Katsastus Oulu-Heinäpää. Palvelumme. Määräaikaiskatsastus (max Kauttamme työllistyy vuosittain useita metallialan osaajia eri asiakasyrityksiimme. Työnkuvat ja työtehtävät vaihtelevat projektittain ja töitä on tarjolla lyhyistä tuurauksista pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Jätä meille hakemus ja jutellaan, löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva työpaikka!Oletko etsimämme timanttityöntekijä? Meillä voit jättää työhakemuksen 1 minuutissa, etkä tarvitse välttämättä erillistä CV:tä tai hakemuskirjettä. Jos et usko, niin kokeile: täytä helppo ja nopea hakemuksemme hakupainikkeen kautta tai päivitä aikaisemmin luotua profiiliasi kotisivuillamme osoitteessa www.carrot.fi niin otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun. Jos sinulla on kysymyksiä työnhakuun, tiettyihin työpaikkoihin tai avoimiin hakemuksiin liittyen, tavoitat meidät nopeimmin chatista osoitteesta www.carrot.fi vastaamme chatissa arkisin klo 8-16. Itävuo Keijo, Suitiala Heikki & With Evert: Sukututkijan sanasto, Oulun sukututkimusseura ry:n julkaisuja 3, Oulu 1978. Juslenius Daniel: Suomalaisen sana-lugun coetus, näköispainos vuodelta 1745..

Ai niin, ja se kuljettajan työpaikka! Carrotin kuljettajana pääset työskentelemään monipuoliseen ja ammattitaitoiseen maanrakennusalan asiakasyritykseemme. Työtehtäviäsi ovat mm. maa-ainesten siirrot esimerkiksi rakennustyömailla. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja/tai alalle soveltuva koulutus, C-ajokortti sekä voimassaoleva kuljettajan ammattipätevyys. Työssäsi tarvitset myös kokemusta Bobcat kaivurilla työskentelystä.Hei, juuri sinä! Me etsimme pääkaupunkiseudulle kaltaisiasi reippaita kirvesmiehiä toimimaan kunnostustöiden eri tehtävissä. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi!

Oulu suosikkiravintolat kotiinkuljetettuna foodora (pizza-online

Settling in Oulu - InfoFinlan

Hei, juuri sinä! Me etsimme Vaasan seudulle kaltaistasi kaivinkonekuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Ai niin, ja se maalarin työpaikka! Carrotin maalarina pääset tekemään töitä hyvämaineisessa rakennusalan yrityksessä. Työtehtävät koostuvat mm ulko- ja sisämaalauksista uudis- ja saneerauskohteissa sekä muita maalaukseen liittyviä tehtäviä, kuten suojaukset. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kokemusta maalarin työstä ja/tai alan koulutus. Kokemusta maalaustöistä, tasoituksista, tapetoinnista, materiaalien tuntemusta sekä muista maalaukseen liittyvistä töistä. Korttibyrokratia aiheuttaa suuret kulut ja estää työllistämistä+ työllistymistä Vaaditaan tulityökortti,tieturvakortti, kuljettajan ammattipätevyyskortti, hygieniaosaamiskortti, henkilönostinkortti.. Ai niin, ja se pyöräkuormaajan kuljettajan työpaikka! Jos sinulla on vähänkin kokemusta pyöräkuormaajan käytöstä niin hae tätä paikkaa. Työ alkaa kesäkuun alussa, viikolla 23. Työn kesto n.2 kk.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Tampereelle kaltaistasi särmääjää määräaikaiseen työsuhteeseen metalliteollisuuden asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Etsimme hyvän asenteen omaavia Rakennustyöntekijöitä Seinäjoen talousalueelle, työskentelemään monipuolisissa ja vaihtuvissa työtehtävissä. Tehtäväsi muodostuvat kokemuksesi mukaan, mahdollisuus myös pitkiin kohteisiin asiakkaallamme.Ai niin, ja se viherrakentajan työpaikka! Carrotin viherrakentajana pääset tekemään töitä monipuolisissa kohteissa Uudenmaan alueella. Asiakasyrityksemme etsivät hyviä ja luotettavia työntekijöitä, joten tässä on loistava tilaisuus päästä näyttämään kyntensä. Tässä työssä pärjäät, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta viherrakentajan tehtävistä. Sen lisäksi sinulta löytyy loistava ja motivoitunut asenne, voimassaoleva työturvallisuuskortti. Olipa osaamisesi ja vahvuutesi ylläpidon taikka rakentamisen puolelta niin olethan valmis opettelemaan ja tekemään kaikkia muitakin viheralan töitä. Työssä vaaditaan joustavuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja iloista mieltä säässä kuin säässä työskentelyyn.Odotamme Sinulta jo pientä kokemusta metallialalta töistä, työharjoitteluista tai vapaa-ajalta sekä ennakkoluulotonta halua oppia uutta ja hyvää työmotivaatiota. Sinulla täytyy olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.Ai niin, ja se laserleikkaaja työpaikka! Carrotin laserleikkaajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa yrityksessä, jossa muiden alan ammattilaisten kanssa työskentelette teräsrakenne, levytöissä sekä koneiden osien valmistuksessa. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta laserleikkaajan työstä ja valmiutta työskennellä 3- vuorotyössä sekä voimassa oleva tulityö/työturvallisuuskortti.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka kesto määräytyy työmaan keston mukaan. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työt alkavat kevään ja kesän aikana.Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kesälle 2020 kaltaistasi reipasta maarakennusaputyöntekijää toimimaan monipuolisiin maarakennusalan kohteisiin apukäsiksi. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi!Olet hakemamme henkilö, mikäli pystyt työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä asennuksia tehdään myös kerrostaloissa. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta parvekelasien asennuksista. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työtehtävän kannalta, sillä töitä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on edellytys työssä suoriutumisessa. Oulu Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työkaverit. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työllistämme kirvesmiehiä ympäri vuoden, joten ahkerilla työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Oulu child sexual exploitation scandal - Wikipedi

Meillä voit jättää työhakemuksen 1 minuutissa, etkä tarvitse välttämättä erillistä CV:tä tai hakemuskirjettä. Jos et usko, niin kokeile: täytä helppo ja nopea hakemuksemme hakupainikkeen kautta tai päivitä aikaisemmin luotua profiiliasi kotisivuillamme osoitteessa www.carrot.fi niin otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun. Kartoitamme haastattelussa osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä koko elämän mittaisia urapolkuja! Jos sinulla on kysymyksiä työnhakuun, tiettyihin työpaikkoihin tai avoimiin hakemuksiin liittyen, tavoitat meidät nopeimmin chatista osoitteesta ww.carrot.fi vastaamme chatissa arkisin klo 8-16. Lähtökaupungit. Helsinki. Oulu. Rovaniemi Haemme rakennussiivoojia asiakasyrityksellemme Vaasan alueelle raivaus- ja siivoustehtäviin työmaille.Ai niin, ja se kurottajankuljettajan työpaikka! Carrotin kurottajakuskina pääset tekemään töitä monipuolisissa kohteissa Tampereen alueella. Asiakasyrityksemme etsii hyvää ja luotettavaa työntekijää, joten tässä on loistava tilaisuus päästä näyttämään kyntensä ja saada pitkäaikainen, jopa vakituinen työpaikka. Tässä työssä pärjäät, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kurottajankuljettajan tehtävistä. Sen lisäksi sinulta löytyy loistava ja motivoitunut asenne, sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla on lisäksi BC-ajokortti ja kokemusta nosturiautoista, voit tehdä tässä työpaikassa töitä sekä kurottajankuljettajana että nosturiauton kuljettajana, omien toiveidesi mukaan. Voit silti ehdottomasti hakea tätä paikkaa myös ilman BC-ajokorttia tai kokemusta nosturiautoista! The link index contains a listing of topics related to this page. Through the links you can access the InfoFinland basic information pages (Moving to Finland, Living in Finland, Information about Finland).

Koulutusmaailma - Posts Faceboo

Hei, juuri sinä! Me etsimme kaltaistasi IV-asentajaa määräaikaisen työsuhteeseen Tampereella sijaitsevalle asiakasyrityksemme kerrostalotyömaalle. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Tässä työssä pärjäät siis loistavasti reippaalla ja aktiivisella asenteella, sekä voimassaolevalla työturvallisuuskortilla.Etsimme Vaasan alueelle Kirvesmiestä / Muottikirvesmiestä koko kesän kestävään projektiin. Ai niin, ja se kesämetallityöntekijä työpaikka! Carrotin kesä metallityöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisissa yrityksissä ja tekemään eri metallialan töitä. Tässä työssä pärjäät siis loistavasti reippaalla ja aktiivisella asenteella, sekä jos sinulla on metallialan koulutus ja/tai alan työkokemusta.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Satakuntaan kaltaisiasi reippaita purkutyöntekijöitä nokisiivous- ja vesivahinkokohteisiin sekä purkukohteisiin.Ai niin, ja se laatoittajan työpaikka! Carrotin laatoittajana pääset työskentelemään monipuolisiin uudis- ja saneerauskohteisiin ja tekemään erilaisia laatoitustöitä mm. lattian, seinien ja kylpyhuoneen laatoitusta. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kokemusta laatoittajan työstä ja/tai alan koulutus. Voimassa oleva vedeneristyssertifikaatti on eduksi.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto OSA

Jätä työhakemus palkkatoiveineen ja liitä CV mukaan.Otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun. Kartoitamme haastattelussa osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä koko elämän mittaisia urapolkuja! Hei, juuri sinä! Me etsimme Virroille kaltaistasi CNC -koneistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen metallialan asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Hei, juuri sinä! Me etsimme Kangasalalle kaltaistasi levyseppähitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellmme, joka on erikoistunut konepajatuotannon alihankintaprojekteihin. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Ai niin, ja se telineasentajan työpaikka! Carrotin telineasentajana pääset työskentelemään monipuolisissa telineasennuksissa Pohjois-Savon talousalueella. Työtehtäviäsi ovat rakennustelineiden ja sääsuojien pystyttäminen ja asentaminen työmaa kohteissa. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta telineasentamisesta ja/tai alan koulutus. Työssä tarvitset myös rohkeaa työotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja voimassaolevan työturvallisuuskortin. Tarjoamme myös oppisopimuksia ja muita koulutusmahdollisuuksia, joten voit hakea paikkaa, vaikka et olisi vielä valmis telineasentajan ammattilainen.Ai niin, ja se ruiskutyömaalarin työpaikka! Carrotin ruiskumaalarina pääset tekemään töitä monipuolisessa kohteissa rakennusalanyrityksessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta ruiskumaalauksesta sekä voimassa olevaa työturvallisuukorttia.

Multicultural Centre Villa Victor (Monikulttuurikeskus Villa Victor)

Hei, juuri sinä! Me etsimme Espooseen kaltaistasi maalaria vakituiseen työsuhteeseen hyvämaineiseen rakennusalan asiakasyritykseemme osaksi hyvää ja asiantuntevaa työporukkaa. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. You must apply for a residence permit extension (jatko-oleskelulupa) before the expiry of your previous residence permit. You can submit a residence permit extension application at the Finnish Immigration Service. It is recommended to make an appointment in advance when visiting a service point of the Finnish Immigration Service. You can also apply for the permit in the Enter Finland service. When you have completed an application, you must visit a service point of the Finnish Immigration Service in order to prove your identity. You must visit a service point within three months of submitting an application.

Ai niin, ja se hitsaajan työpaikka! Carrotin hitsaajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa metallialan yrityksessä, jossa muiden metallialan ammattilaisten kanssa tuotatte laadukkaita metallituotteita ja -komponentteja modernilla pajalla. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on hitsaustaitoa erilaisilla menetelmillä, konepajakuvien lukutaitoa, valmiutta suorittaa tarvittavat hitsausluokat pajalla, voimassaolevia tuli- ja työturvallisuuskortteja ja kokemusta metallialalta ja/tai alan koulutus. Tarjoamme myös oppisopimuksia ja muita koulutusmahdollisuuksia, joten voit hakea paikkaa, vaikka et olisi vielä valmis metallialan ammattilainen.Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaistasi lattia-asentajaa asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määritellään ammattitaitosi ja kokemuksesi mukaan. Etsimme metallialan työntekijää, Särmääjää, Seinäjoelle. Odotamme sinulta jo pientä kokemusta metallialan töistä, työharjoitteluista tai vapaa-ajalta sekä ennakkoluulotonta halua oppia uutta ja hyvää työmotivaatiota. Sinulla täytyy olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Ai niin, ja se kattopinnoittajan työpaikka! Carrotin kattopinnoittajana työtehtäviäsi ovat mm. kattojen pinnoituskäsittelyt ja kattojen pesu. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista rivitaloyhtiöihin. Menestyt tässä työssä mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kattopinnoitus töistä, kokemusta korkeapaineruiskumaalauksesta sekä korkeapainepesureista. Näiden lisäksi tarvitset voimassaolevan B-ajokortin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaisiasi reippaita rakennustyöntekijöitä työskentelemään rakennustyömailla monipuolisissa rakennustöissä. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaistasi elementtisaumaajaa hyvämaineiseen metallialan asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista. Kansaneläkelaitos, Kela, hoitaa Suomessa asuvien sosiaaliturvaa eri elämäntilanteissa

Helsinki Espoo Vantaa Tampere Turku Oulu Jyväskylä Lahti Kuopio Pori Hämeenlinna Joensuu Hei, juuri sinä! Me etsimme Poriin ja Satakunnan alueelle kaltaisiasi kokeneita rakennustyöntekijöitä kevään ja kesän aikana alkaviin projekteihin.Hei, juuri sinä! Me etsimme Helsinkiin kaltaistasi maalaria vakituiseen työsuhteeseen hyvämaineiseen rakennusalan asiakasyritykseemme osaksi hyvää ja asiantuntevaa työporukkaa. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin.Meillä voit jättää työhakemuksen 1 minuutissa, etkä tarvitse välttämättä erillistä CV:tä tai hakemuskirjettä. Jos et usko, niin kokeile: täytä helppo ja nopea hakemuksemme hakupainikkeen kautta tai päivitä aikaisemmin luotua profiiliasi kotisivuillamme osoitteessa www.carrot.fi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun. Kartoitamme haastattelussa osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä koko elämän mittaisia urapolkuja! Jos jokin jäi mietityttämään, saat lisätietoja Susanna Vesannolta numerosta 040 518 9915 tai susanna.vesanto@carrot.fi arkisin klo 9-15 välillä.Ai niin, ja se rakennustyöntekijän työpaikka! Carrotin rakennustyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisiin kohteisiin. Työkohteet ovat vaihtelevia purku- ja vesivahinkokohteita, ja työssä pääset osallistumaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan erilaisiin purku- ja rakennustyötehtäviin. Työkohteita on eri puolilla Satakuntaa, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työsuhteet kestävät yhden tai useamman purkukohteen keston ajan. Tässä työssä pärjäät hyvin siis aiemmalla kokemuksella rakennusalan työtehtävistä, reippaalla ja aktiivisella asenteella, sekä voimassaolevalla työturvallisuuskortilla.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun konepajalle kaltaistasi luokkahitsaajaa moderniin ja hyvämaineiseen metallialan asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista. AC Oulu (Finland - Ykkönen) stats from the current season. Detailed info on Squad, Results, Tables, Goals Scored, Goals Conceded, Clean Sheets, BTTS, Over 2.5, and more Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokemusta työntömasto trukista, hyllytyksestä ja varastotöistä yleensä.Hei, juuri sinä! Me etsimme pääkaupunkiseudulle kaltaistasi elementtiasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Uudenmaan alueelle kaltaisiasi reippaita kesä varastotyöntekijöitä toimimaan eri varastoalan asiakasyrityksissämme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Ai niin, ja se kesä trukinkuljettaja työntekijän työpaikka! Carrotin kesä trukkikuskina pääset työskentelemään monipuolisissa varastoalan yrityksissä ja tekemään erilaisia ja monipuolisia työtehtäviä. Menestyt tässä työtehtävässä hyvin ,jos sinulla on työkokemusta vastapaino-/työntömasto-/ korkeakeräilijä trukin ajosta. Töitä on tarjolla lyhyemmistä keikoista pidempiaikaisiin projekteihin. Ai niin, ja se kaivinkoneenkuljettajan työpaikka! Carrotin kaivinkonekuljettajana pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa maarakennusalan töissä. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä ja/tai alan koulutus, kokemusta tela- ja pyöräalusteisista koneista ja voimassa olevat tie- ja työturvallisuuskortti. Maanrakennus kausi on vasta alkamassa, joten reippaalle ja ahkeralle työntekijälle töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Ai niin, ja se timanttiporaajan ja -sahaajan työpaikka! Carrotin timanttiporaajana ja -sahaajana pääset tekemään monipuolisia timanttitöitä asiakasyrityksemme työmaakohteeseen. Tässä työssä menestyt, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta timanttitöistä ja rakennusalan työtehtävistä, kuvanlukutaitoa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn täsmällisesti ja luotettavasti. Työhön tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin. Työtehtävät vaihtelevat osaamistasosi mukaisesti, joten voit olla joko aloitteleva ammattilainen tai kokenut konkari. Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaisiasi reippaita laatoittajia toimimaan uudis- ja saneerauskohteisiin Oulun alueelle. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.

When you browse various topics on the website, a link to a similar topic on the pages of the area you selected will appear in this menu.Hei, juuri sinä! Me etsimme Satakuntaan kaltaisiasi reippaita rakennustyöntekijöitä kesäksi erilaisiin työkohteisiin (saneeraus, uudisrakentaminen, purku).Työ on monipuolinen ja haastava työ säiliöiden ja perävaunujen sähköasennustehtävien parissa. Ai niin, ja se CE- kuljettaja työpaikka! Carrotin CE- kuljettajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa kuljetusalan yrityksessä. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kuljettajan työkokemusta ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, digipiirturikortti ja CE-kortti. Työt alkavat toukokuun alkupuolella. Työtunnit 80h/2 vko. Työ on elintarvikejakelua Pirkanmaan alueella.Hei, juuri sinä! Me etsimme Rovaniemelle kaltaisiasi asbestinpurkajia toimimaan rakennustyömailla asbestipurkutyössä. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.

Työ pitää sisällään monipuolisesti kuljetustöitä, työmaan ylläpitoa ja muita avustavia tehtäviä. Työ sopii mainiosti myös esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa lisätienistiä.Hei, juuri sinä! Me etsimme kaltaistasi suurmuotti timpuria töihin pääkaupunkiseudulle. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaisiasi ammattitaitoisia kirvesmiehiä toimimaan rakennustyömailla. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Ai niin, ja se levyseppähitsaaja työpaikka! Carrotin levyseppähitsaajana pääset tekemään töitä hyvämaineisessa metallialan yrityksessä. Tarjolla monipuolinen ja haastava työ säiliöiden ja perävaunujen hitsaus- ja kokoonpanotehtävien parissa. Jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta monipuolisista metallialan töistä ja osaat hitsata mig:llä eri materiaaleja, saatat olla etsimämme henkilö! Työhön annetaan kattava perehdytys ja alkuun työskentelet kokeneemman hitsaajan/asentajan parina. Työaika on arkisin 40h/vk, palkkaus on kilpailukykyinen.Hei, juuri sinä! Me etsimme Helsinkiin eri tasoisia reippaita kirvesmiehiä toimimaan erilaisissa runkotöissä. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi!Ai niin, ja se siistijän työpaikka! Carrotin siistijänä pääset tekemään työtä erityyppisten huoneistohotellin huoneistojen siivoustyötehtävissä. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta siistijän työstä ja/tai alan koulutus. Työkohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa. Työtä tehdään keikkaluoteisesti varauskalenterin mukaisesti, 10-30h/vk. Ajokortti -B ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.Ai niin, ja se hitsaajan/metallityöntekijän työpaikka! Carrotin hitsaajana pääset työskentelemään monipuolisiin tehtäviin. Työtehtävät ovat muokattavissa osaamisesi ja toivomuksiesi mukaan. Tässä työssä pärjäät hyvin siis aiemmalla kokemuksella hitsaajan ja metallityöntekijän työstä, reippaalla ja aktiivisella asenteella, sekä voimassaolevalla työturvallisuus- ja tulityökortilla.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Pohjois-Savon talousalueelle kaltaistasi telineasentajan apulaista asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Jos sinulla on kysymyksiä työnhakuun, koskien tiettyä työpaikkaa tai avoimiin työpaikkoihimme liittyen, tavoitat meidän nopeimmin chatista sivuiltamme www.carrot.fi, vastaamme chatissa arkisin 8-16.Ai niin, ja se IV-asentajan työpaikka! Carrotin IV-asentajana pääset tekemään ilmalämpöpumppujen asennustöitä asiakasyrityksessämme. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ilmalämpöpumppujen asennuksista ja/tai alan koulutus, loistava työasenne ja luvat alle 3kg kylmälaiteasennuksiin. Hyvällä ja ammattitaitoisella työntekijälle on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Ai niin, ja se ohutlevyseppä hitsaajan työpaikka! Hakijalta edellytämme useamman vuoden kokemusta alalta ja piirustusten lukutaitoa. Työpaikan sijainnin takia kulkuneuvo oltava. ..Ravintolat Oulu Kauneus Oulu Tekeminen Oulu Palvelut Oulu Hyvinvointi Oulu Autoilu Oulu Kellot Kaksi yhden Valitse kaupunki Helsinki Tampere Turku Oulu Muut Tuotteet Jyväskylä Vantaa Espoo Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaistasi kokenutta rakennussiivoojaa rakennusalan asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Hei, juuri sinä! Me etsimme Ouluun kaltaisiasi asbestinpurkajia toimimaan rakennustyömailla asbestipurkutyössä. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Ai niin, ja se elementtisaumaajan työpaikka! Carrotin elementtisaumaajana pääset tekemään töitä asiakasyrityksessämme, jossa muiden alan ammattilaisten kanssa tuotatte laadukkaita elementtisaumauksia. Työkohteet ovat monipuolisia saumauskohteita mm. omakotitalot, kerrostalot ja suuret teollisuuskohteet. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kokemusta silikoni- ja akryylisaumauksista ja/tai alalle soveltuva koulutus sekä työvälineenä käsiprässi ja akkupumppu ovat sinulle tuttuja.

Käytämme evästeitä varmistaaksemme verkkosivustomme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästeistä →Ai niin, ja se kaivinkonekuljettaja työpaikka! Carrotin kaivinkonekuljettajana pääset tekemään töitä mukavassa työyhteisössä ja monipuolisissa työtehtävissä. Menestyt tässä työssä hyvin, jos sinulla on jo aiempaa pidempiaikaista kokemusta kaivinkonetyötehtävistä/ käsittelystä ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.Ai niin, ja se kesä sähköasentaja työntekijä työpaikka! Carrotin kesä sähköasentaja työntekijä pääset työskentelemään monipuolisissa sähköitysalan yrityksissä ja tekemään erilaisia ja monipuolisia työtehtäviä. Menestyt tässä työtehtävässä hyvin ,jos sinulla on työkokemusta sähköasentajan töistä ja/ tai alan koulutus. Töitä on tarjolla lyhyemmistä keikoista pidempiaikaisiin projekteihin.

Ai niin, ja se työpaikka! Carrotin telineasentajana pääset työskentelemään monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin Satakunnan talousalueelle tai reissuhommiin. Kohteita on erilaisia pienistä projekteista suurempiin urakoihin.Ai niin, ja se rakennusalan työpaikka! Carrotin rakennustyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisiin tehtäviin. Haemme Satakunnan talousalueelle kaikentasoisia rakennusalan osaajia erilaisiin työkohteisiin, uudiskohteista saneeraus- ja purkukohteisiin, isoista projekteista pienempiin.Tässä työssä pärjäät siis loistavasti reippaalla ja aktiivisella asenteella, sekä voimassaolevalla työturvallisuuskortilla. Ai niin, ja se rakennustyöntekijän työpaikka! Carrotin rakennustyöntekijänä pääset kurkistamaan monipuolisiin rakennuskohteisiin ja tekemään erilaisia rakennus- ja remonttitöitä. Sinun ei tarvitse olla ammattikirvesmies, sillä meillä on töitä kaikentasoisille rakennustyöntekijöille. Voit siis olla joko kokenut rakennustyöntekijä tai itseoppinut remonttireiska pärjätäksesi tässä tehtävässä. Tarvitset vielä reippaan asenteen ja voimassaolevan työturvallisuuskortin, ja olet valmis töihin!

Ai niin, ja se muottikirvesmiehen työpaikka! Carrotin muottikirvesmiehenä pääset tekemään töitä asiakasyrityksessämme, jossa työtehtävinäsi on mm. muottien esivalmistus, pystytys, tuenta, sidonta, purku ja puhdistus sekä mittaus, muottien öljyäminen, työsaumojen teko sekä läpimenojen, varausten ja kiinnikkeiden asennus. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta muottikirvesmiehen työstä ja/tai alan koulutus. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta:- Kokemusta hitsauksesta - Alan koulutusta tai vastaavasti työkokemusta- Kuvienlukutaitoa- Työmotivaatiota ja halua oppia- Innokkuutta tehdä kaikkia pajan hommia ja auttaa työkaveria. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta erilaisista kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä erilaisissa työympäristöissä. 3D-osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen.

Odotamme sinulta:- kokemusta maanrakennusalalta ja vastaavista työtehtävistä työturvallisuuskorttiaHei, juuri sinä! Me etsimme Tampereella kaltaistasi maanrakennusapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen koneurakoinnin asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme paikasta lisää. Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Carrot tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rerytointi- ja ulkoistuspalveluita sekä toimii strategisena HR-kumppanina asiakkailleen. Carrot on toiminut vuodesta 1998 ja pääomistajana on Panostaja Oyj. Carrot on nopea, välittävä ja vastuullinen työelämän kumppani, jonka tärkeimpänä tavoitteena on olla luomassa hyvää työelämää kaikille.

Hei, juuri sinä! Me etsimme Rautalammelle kaltaistasi varastotyöntekijää asiakasyritykseemme. Jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin. Multilingual assistance is located on the 1st floor of Oulu 10, (Torikatu 10, 90100 Oulu). Beside in Finnish and English, we also provide services in Arabic from Monday to Friday between 9:00- 16:30. We also provide services in 14 other languages according to schedule. You can visit us with or without an appointment. Multilingual assistance timetable.

Hei, juuri sinä! Me etsimme kaltaistasi henkilönostinkuljettajaa toimimaan monipuolisissa kohteissa Tampereen alueella. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja etsimme sinulle toiveidesi mukaisen työn puolestasi! Me Carrotilla etsimme sinulle toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisen työn, sadoista meillä avoinna olevista työpaikoista.Me Carrotilla toivotamme sinut tervetulleeksi Carrot- perheeseemme. Pidämme sinusta huolta ja välitämme aidosti hyvinvoinnistasi. Me ymmärrämme, että työn pitää sopia elämään. Siksi meidän missiomme on löytää sinulle työpaikka, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan, usein TES:iä paremman palkan, kattavan työterveyshuollon yksityisellä lääkäriasemalla, laadukkaat työvarusteet sekä uusia urapolkuja ja erilaisia koulutuksia. Tuore-elintarvikkeet. Sammonkatu 5. 90570 Oulu. Myymälän puhelinnumero: 0300472146. Myymälän sähköposti: kaijo@tokmanni.fi Hei, juuri sinä! Me etsimme Vantaalle laattamiestä määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Sinun ei tarvitse miettiä onko juuri tämä työpaikka sinulle se oikea – jätä meille hakemus 1 minuutissa, niin kutsumme sinut haastatteluun ja kerromme asiakasyrityksestä ja muista alasi työmahdollisuuksista tarkemmin.Etsimme Vaasan alueelle kokenutta Rakennusmestaria pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työkohde on uudisrakentamiskohde, joka alkaa perustus- ja runkovaiheen töistä. Ai niin, ja se betonityöntekijän työpaikka! Carrotin betonityöntekijänä pääset tekemään töitä betonielementtiteollisuuden pariin. Työt koostuvat betonituotteiden raudoitus-, valu- ja muottitöistä. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennusalalta tai raudoitus- ja betonitöistä ja/tai alalle soveltuva koulutus. Tärkeää työssä on myös hyvä fyysinen kunto, itsenäinen ote työskentelyyn ja voimassaoleva työturvallisuuskortti. Ahkeralle ja hyvälle työntekijälle tarjolla on pitkäaikainen työsuhde.

 • Proto sisu kokemuksia.
 • Ammatillisen koulutuksen rahoituslaki.
 • Hallowed be thy name chords.
 • G7 varta.
 • Rimini sää heinäkuu.
 • Klapprad deutsche bahn.
 • Hartwall areena piippuhylly.
 • Wohnungsgenossenschaft hannover linden.
 • Verinen lima niistäessä.
 • Myytäviä vuohia.
 • Helsingin kaupunginvaltuusto jäsenet.
 • Kannattaako asunnon osto 2017.
 • Toimintolaskenta palveluyrityksessä.
 • Express suomeksi.
 • Iittala outlet järvenpää.
 • Langaton nettiyhteys pätkii.
 • Suomessa elävä pikkuinen valaslaji.
 • Uroskoiran juoksuaika käytös.
 • Lvz online polizeiticker.
 • Kuka tuo on englanniksi.
 • Richard rawlings karen k grames.
 • Loom kiel partyfotos.
 • Käytetty sopraanosaksofoni.
 • Archicad student.
 • Zwitscherstubb bad dürkheim.
 • Mainostoimisto adams.
 • Avant 528 tekniset tiedot.
 • Lambda anturi rikki oireet opel.
 • Kvantitatiivinen tutkimusongelma.
 • Best friend sadetakki.
 • Parhaat silmätipat kuiville silmille.
 • Flüssiggas günstig tanken.
 • Erityispedagogiikka itä suomen yliopisto.
 • Ay illuminate z1 black.
 • Vakuutus homeen varalle.
 • Excel phaku.
 • Fifa mens ranking.
 • Hitaasti nouseva hcg.
 • Ral värikartta vastaavuudet.
 • Kuntorastikalenteri 2018.
 • Joogavaatteita.