Home

Tamk fi avoinamk

Näitkö eilen Humakin punahäröt kymppiuutisten Osallistu luontoaiheisen biisin tekoon. Sopii hyvi Nuoriso- ja järjestötyön lehtori Tiina Heimo ke Tältä näyttää yhteisöpedagogiopiskelijan pä Load More... Follow on Instagram Viimeisimmät opinnäytetyötTavoitteellinen kerhotoiminta aktivoi lasta liikkumaan : Koululaisten Lomakerho ry:n toimintamallin konkretisointi ja kehittäminenOma kosmos : Kartoitus Turun kaupungin vammaispalvelun asiakkaiden taidetoiminnan toiveista ja mahdollisuuksista.Kohti merkityksellistä yhteisöä : Aktiivisen yhteisöllisyyden tukeminen organisaatioissaHankkeistamme Ota yhteyttä Humak Ilkantie 4 00400 HELSINKI Hakijapalvelut: +358 29 451 9300 ma – to 9-11 ja 13-15 hakijapalvelut(at)humak.fi Opintotoimisto +358 29 451 9253 ma – to 9-11 ja 13-15 opintotoimisto(at)humak.fi Y-tunnus: 1474763-1 VerkkolaskutusosoiteAnsioluettelo laaditaan erityisesti kulttuurialan toiminnan näkökulmasta. Ansioluettelossa asiat tulee esitellä tiiviissä muodossa. Siinä tulee näkyä mm. suoritetut opinnot, työhistoria sekä erityisansiot (kuten esimerkiksi merkittävien produktioiden vastuuhenkilönä toimiminen, omat tai oppilaan suuremmat menestykset kilpailuissa jne.). Myös mahdollinen julkaisuluettelo, teosluettelo tai vastaava on hyvä liittää mukaan. Luettelo on syytä tiivistää keskeisiin tuotoksiin. Esimerkiksi journalistin ei tarvitse listata normaaleja julkaisujaan, vaan julkaisuaktiivisuus näkyy työhistoriasta. Halutessaan hakija voi kirjoittaa asiasta lyhyen täydentävän selvityksen.

355 seuraajaa, 389 seurattavaa, 259 julkaisua. Katso käyttäjän Tamk✨ (@tamk_) Instagram-kuvat ja -videot Avoinamk: 1 results found. Metropolia Ammattikorkeakoulu Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Metropolia.fi ~ Site Info Whois Trace Route RBL Check Huom. Koronatilanteesta aiheutuvien saatavuusvaikeuksien johdosta ennakkotehtävän voi laatia käyttäen sähköisesti saatavilla olevia materiaaleja (1, 3, 4). Painetun materiaalin (2) käyttäminen ei ole välttämätöntä.

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat nimensä mukaisesti avoimia aivan kaikille, iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Tervetuloa mukaan! Huomioithan kuitenkin, että joillakin opintojaksoilla saattaa olla esitietovaatimuksia, nämä on mainittu opintojaksokuvauksissa. Avoin AMK sopii sinulle, jos esimerkiksi: haluat kehittää itseäsi, lisätä ammattitaitoasi tai hankkia uutta työelämässä tarvitsemaasi Yhteystiedot: avoin@diak.fi. HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu. Yhteystiedot: avoinamk@tamk.fi. Turun ammattikorkeakoulu Hakuaika syksyllä 2020 aloitettaviin opintoihin on 4.-18.5.2020. Haussa ovat mukana: Bioanalyytikko (AMK), Ensihoitaja (AMK), Fysioterapeutti (AMK), Kätilö (AMK), Optometristi (AMK), Röntgenhoitaja (AMK), Sairaanhoitaja (AMK), Sairaanhoitaja (AMK), Oulainen, Sosionomi (AMK), Suuhygienisti (AMK), Terveydenhoitaja (AMK), Toimintaterapeutti (AMK), Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (ylempi AMK), Ensihoidon kehittäminen ja johtaminen (ylempi AMK), Kuntoutuksen erityisasiantuntija (ylempi AMK) ja Laajavastuinen asiantuntijasairaanhoitaja (ylempi AMK). Osassa hakukohteissa on yleisten valintaperusteiden lisäksi tutkinto-ohjelmakohtaisia valintakriteerejä. Nämä mainittu alla.

Ennakkotehtävä tulee liittää sähköiseen hakemukseen yhtenä pdf-muotoisena dokumenttina viimeistään 18.5.2020 klo 15.00.  Nykyisille ja entisille opiskelijoille. Avoin AMK. Turun AMK tukenasi korona-aikaan. Tarjoamme tukea 3. sektorin toimijoille, yrityksille ja yksityishenkilöille korona-ajan etätyöskentelyyn sekä yrityksen haasteisiin. Ota yhteyttä: etunimi.sukunimi@turkuamk.fi Saatekirjeen tarkoitus on valottaa hakijan persoonaa ja kertoa hänen kiinnostuksen kohteistaan ja tavoitteistaan sekä valmiuksista Yamk-tutkinnon opiskeluun. Käytännössä siinä kerrotaan perustelut, miksi juuri hakija tulisi hyväksyä opiskelijaksi. Hakija kertoo urastaan ja suunnitelmistaan ja miten opinnot liittyisivät siihen. Hakija esittelee myös, miten hän aikoo järjestää opiskelunsa ottaen huomioon työnsä ja elämäntilanteensa. Hakija arvioi myös nykyistä osaamistaan suhteessa haetun koulutuksen opetussuunnitelmaan. Tekniikka ja luonnonvara-alaInsinööri (AMK) energia- ja ympäristötekniikka Insinööri (AMK) konetekniikka Insinööri (AMK) rakennus- ja yhdyskuntatekniikka Insinööri (AMK) sähkö- ja automaatiotekniikka Insinööri (AMK) talotekniikka Rakennusarkkitehti (AMK) Rakennusmestari (AMK) Agrologi (AMK) maaseutuelinkeinot Agrologi (ylempi AMK) maaseudun kehittäminen

Opinto = sisällöllinen ja rakenteellinen perusyksikkö. Sisältää tietyn määrän opetusta ja itsenäistä työskentelyä.Haastattelu järjestetään verkkoneuvotteluna viikolla 22. Haastatteluun valituille ilmoitetaan sähköpostitse oma haastatteluaika ja sen verkko-osoite viimeistään noin viikkoa ennen haastattelua. Haastattelun kesto on noin 30 minuuttia. tamk.fi is ranked #271 for Science and Education/Social Sciences and #106887 Globally. Get a full report of their traffic statistics and market share BYOD = bring your own device. Opiskelijan oman koneen käyttö on HAMKissa toivottavaa. HAMKin tiloissa opiskellessa voidaan hyödyntää langatonta tietoliikenneverkkoa.

Student selection for Direct Application to TAMK have been published. Congratulations to all new students - see you in the autumn Kulttuuriala, ylempi AMK-tutkinto: Education Entrepreneurship Hakijat tekevät ennakkotehtävän ja osallistuvat haastattelumuotoiseen valintakokeeseen (toteutetaan etänä). Jos hakija on osallistunut jo aiemmin Oamkissa kyseisen tutkinto-ohjelman valintakokeeseen (esimerkiksi polkuopintojen valintakoe) ja suorittanut sen hyväksytysti, hakijan ei tarvitse toimittaa ennakkotehtävää eikä osallistua valintakokeeseen. Kaipaatko joustavaa opiskelumallia? Verkko-opintoihin voit osallistua mistä tahansa päin maailmaa ja valitsemanasi ajankohtana.Opintojaksoille ilmoittautuessasi huomioi kuitenkin, että opintojaksoilla voi olla esitietovaatimuksia, joilla varmistetaan koko ryhmän sopiva lähtötaso opintoihin. Opiskelijan tulee itse harkita, vastaavatko hänen pohjatietonsa opintojakson edellyttämiä esitietoja.Ennakkotehtävässä käsiteltävän teeman voi opiskelun aikana tarvittaessa vaihtaa. Suunnitelmalla mitataan opiskelijan taitoja lähestyä työelämälähtöistä kehittämistehtävää. Prosessi on aina likimain samanlainen teemasta riippumatta. Suunnitelmasta arvioidaan tavoitteiden konkreettisuuden lisäksi teorian ja sisällön asianmukaisuutta, menetelmien ja aikataulun realistisuutta sekä tulosten hyötyä opiskelijalle ja kulttuurialalle.

Avoin ammattikorkeakoulu - XAM

 1. Riippuu tilanteestasi ja siitä, kuinka paljon opintopisteitä haluat suorittaa lukukauden tai lukuvuoden aikana. Ensimmäisen opiskeluvuoden perusopintoihin lukeutuvat opintojaksot antavat yleensä hyvän yleiskatsauksen opiskelusta ammattikorkeakoulussa. Tutkintotavoitteiselle opiskelijalle paras tapa aloittaa opinnot on hakea avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoihin. Polkuopinnoissa suoritat pääsääntöisesti ensimmäisen lukuvuoden opinnot aloittavan tutkinto-opiskelijaryhmän mukana. 
 2. 1 Avoin AMK sähköinen asiointi AMK-pääkäyttäjän ohje 1/13 Avoinamk.fi -portaalin sähköinen AMK-pääkäyttäjän tehtävät AMK-pääkäyttäjä ja hänen varahenkilönsä ylläpitävät käyttöliittymänsä..
 3. Haastatteluun sisältyy taiteellinen tai taiteellispedagoginen näyttö. Koronatilanteen vuoksi se toteutetaan ennakkoon tallennettuna esityksenä, portfoliodokumenttina tms. hakijan oman valinnan mukaan.  Näyttö toimitetaan tiedostona tai linkkinä viimeistään kolme arkipäivää ennen haastattelua. Linkin toimivuus ja tiedoston (mieluiten pdf) avattavuus on hakijan vastuulla.
 4. tehnyt ja suorittanut hyväksytysti ennakkotehtävän (esim. tullessaan valituksi kys. tutkinto-ohjelmaan polkuopiskelijaksi), hakijan ei tarvitse toimittaa ennakkotehtävää. 
 5. en -innovaatioalustalla ja…
 6. Etsittekö työelämää kehittäviä korkeakouluopintoja alueellenne? Haluatteko tarjota AMK-opintoja oppilaitoksenne opiskelijoille, jotka tähtäävät korkeakouluopintoihin tai haluavat sisällyttää korkeakouluopintoja osaksi oman oppilaitoksenne opintoja? Tehdään yhteistyötä!
 7. Ennakkotehtävät tulee liittää sähköiseen hakemukseen yhtenä pdf-muotoisena dokumenttina viimeistään 18.5.2020 klo 15.00. Jos mukaan halutaan liittää video tms., tulee pdf-dokumentissa olla linkki kyseiseen tiedostoon (videon kohdalla esimerkiksi Youtubeen tai Vimeoon). Linkin toimivuus on hakijan vastuulla.

Avoimen AMKin oma tarjonta 2020, Muu opetus integroituna

Avoimen AMK:n verkko-opinnot edellyttävät, että opiskelijan käytössä on työskentelyyn soveltuvat laitteet. BB Open LMS -oppimisympäristö toimii mobiilisti, mutta koska verkko-opintojen aikana tuotetaan paljon tekstiä ja muuta materiaalia, kannettavan tietokoneen käyttö on opiskelun edellytyksenä tai mahdolliset lisälaitteet kirjoitustyön helpottamiseksi mobiililaitteella, esim. lisänäppäimistö. Verkko-opinnot saattavat sisältää myös verkkotapaamisia eli webinaareja, joihin osallistumista korvakuulokkeet ja mikrofoni helpottavat.Mikäli hakija hakee suomenkieliseen koulutukseen, mutta hakijan koulusivistyskieli* ei ole suomi, hakijan kielitaito testataan Oamkissa erillisellä kielitaitokokeella. Kielitaitokoe pidetään etäyhteydellä ke 20.5.2020 klo 10.00. Kielitaitokokeen sijaan voidaan näyttönä hyväksyä, jos hakija on suorittanut Yleisestä kielitutkinnosta vähintään taitotaso 4 (B2) tai Valtionhallinnon kielitutkinnosta vähintään taitotaso "hyvä". Hakijan ei tarvitse osallistua kielitaitokokeeseen, mikäli hakija on suorittanut hyväksytysti Oamkin järjestämän kielitaitokokeen avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin hakiessaan.

Ammattikorkeakoulu - Amk haku - Amk tutkinnot - Mamk.fi Kielitoimiston sanakirja (www.kielitoimistonsanakirja.fi) Mikäli jatkat opintojasi jossain toisessa ammattikorkeakoulussa, riippuu opintojaksojen hyväksiluku heidän tutkintonsa opintosuunnitelmasta. 

Saitko viestin ilmoittautumisesi hyväksymisestä? Katso uuden opiskelijan ohjeet.

Yhteystiedot, avoin amk. Tutustu aluksi opiskeluohjeisiin löytäisitkö vastauksen kysymykseesi. Opinto-ohjaus: Huom! Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)haaga-helia.fi Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia Toteutus = opinnosta suunnitellaan lukuvuoden tarjonnan perusteella toteutus, jolle tutkinto- ja polkuopiskelijat ilmoittautuvat. avoinamk.fi. Olet tässä: Domainit. avoinamk.fi. Verkkotunnuksen tiedot. Rekisteröity: 19.08.1999

Avoin amk -opintojamme: työyhteisön kehittäminen, tapahtumatuotanto, järjestötyö, taiteen tuntemus, liiketaloudellinen osaaminen ja viestintätaidot. Avoimen amk:n opinnot ovat kaikille avoimia. Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme Yleinen työttömyyskassa YTK on Suomen suurin ja paras työttömyyskassa. Olemme avoin kaikille palkansaajille. YTK:n jäsenmäärä on nyt 445 000, joka vastaa 20 % Suomen palkansaajista Kulttuuriala, ylempi AMK-tutkinto: Taiteen tekijä ja kehittäjä. Hakijat tekevät ennakkotehtävän ja osallistuvat haastattelumuotoiseen valintakokeeseen. Jos hakija on osallistunut jo aiemmin Oamkissa kyseisen tutkinto-ohjelman valintakokeeseen (esimerkiksi polkuopintojen valintakoe) ja suorittanut sen hyväksytysti, hakijan ei tarvitse toimittaa ennakkotehtävää eikä osallistua valintakokeeseen.

Avoin AMK - Hämeen ammattikorkeakoul

Opiskele avoimessa AMK:ssa - JAMK Avoin AMK

Voit opiskella avoimia opintoja arkisin ja päiväaikaan 8-16 opiskelutavan mukaisesti tai monimuotototeutuksissa 18-100 tavan mukaisesti. Yksittäisiä​ opintojaksoja tai moduuleita opiskelevat voivat katsoa lisätietoja opintojen toteutustavoista avoimien opintojen seuraavan lukukauden tarjonnasta. Polkuopintojen opiskelutapa on mainittu koulutuksen nimen yhteydessä polkuopintotarjonnassa. Search toggler. Submit. Main navigation FI. AJANKOHTAISTA. Show submenu. Erikoistumiskoulutus. Täydennyskoulutus. Avoin AMK. Back Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä kello 15.00, jolloin sähköinen hakemus tulee olla täytetty ja lähetetty. Hakija voi halutessaan täydentää hakemustaan hakuajan päättymiseen mennessä. Opiskelijavalinta suoritetaan niillä tiedoilla, jotka hakuajan päättyessä ovat käytettävissä.Tervetuloa tutustumaan JAMKin laatuun. Näillä sivuilla kerromme, kuinka JAMK vastaa toimintansa laadusta eurooppalaisen korkeakoulutusalueen periaatteiden mukaisesti.Sosiaali- ja terveysalan johtamisen tutkinto-ohjelma (YAMK)Ensihoidon kehittämisen ja johtamisen tutkinto-ohjelma (YAMK)Kuntoutuksen erityisasiantuntijan tutkinto-ohjelma (YAMK)Laajavastuisen asiantuntijasairaanhoitajan tutkinto-ohjelma (YAMK)

Atlassian Crowd - Sisäänkirjautuminen / Login - TAMK Crowd Matkat maailmalle 100 % suomalaiselta matkanjärjestäjältä ja vaihtuvat matkatarjoukset. Laaja valikoima ulkomaanmatkoja perhelomista äkkilähtöihin - tutustu ja varaa Sähkövertailu.fi on riippumaton verkkopalvelu, joka tarjoaa helpoimman ja kattavimman tavan vertailla ja ostaa sähköä koko Suomessa. Sähkövertailu.fi:ssä on kaikkien Suomen sähköntoimittajien tarjonta.. Kevään lisähaku syksyllä alkaviin koulutuksiin on 1.-8.8. (tai sitä seuraavina arkipäivinä), mikäli tutkinto-ohjelma on mukana lisähaussa.

Product development and design. Planning and scheduling practices. Quality control. Production and inventory management such as Lean manufacturing and JIT. The course is divided into 5 parts within a time frame of 15 weeks. Taught in English. Lue uutisia Suomesta ja maailmalta heti tuoreeltaan. IS seuraa uutistilannetta ympäri vuorokauden Onko sinulla tehtynä AMK- tai opistotason tutkinto? Tähtää avoimessa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tai tee yksittäisiä YAMK-opintojaksoja.Opetustarjontamme on jaoteltu eri koulutusalojen mukaan. Saat lisätietoa opintojakson sisällöstä tutustumalla sen kuvaukseen ja yleensä kuvauksesta löytyy maininta siitä, mihin tutkinto-ohjelmaan se kuuluu. Voit myös tutustua tutkinto-ohjelmien sisältöihin opinto-oppaassa. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, ole yhteydessä avoimen yhteyshenkilöön.Opiskelijatyöt tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia organisaatioiden kehittämiseen. Opiskelijat kehittävät osaamista myös työpaikoilla! Kun etsit harjoittelijaa, opinnäytetyön tekijää tai yritykselläsi on opiskelijaprojektin aihe, ilmoita siitä meille.

Avoin AMK

HAMKin avoimista opinnoista perittävä maksu on 15 €/opintopiste, joten esim. 5 op:n laajuiset opinnot maksavat 75 €.​ Syksyn 2019 opintojen opintopistekohtainen maksu on 10€ This is Turun AMK - Avoin AMK by Turku AMK - TUAS on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them Ennakkotehtävänä on kirjoittaa essee ohjeiden mukaisesti. Essee on kirjoitus annetusta aiheesta perustuen kirjallisiin lähteisiin. Esseen esittämistapa on pohdiskeleva ja vertaileva. Tekstin tulee edetä loogisesti. Siinä yhdistyvät oma ajattelu ja lähteenä käytetty kirjallisuus. Esseessä on tärkeää esittää aiheen kannalta olennaista tietoa kirjallisia lähteitä ja omia ajatuksia yhdistellen. Olennaista on omakohtainen sanottava ja aiheen problematisointi, jotka erottavat esseen referaatista.

Hakijoiden taustat voivat olla hyvin erilaisia. Siksi myös ansioluettelot voivat olla hyvin erityyppisiä ja sen tarkempi muoto jätetään hakijan harkittavaksi. Ansioluettelon pituus on enintään kuusi A4-sivua (poislukien taiteellinen portfolio). Oleellista on, että ansioluettelo tuo selkeästi esille hakijan keskeiset ansiot.Lukukausi = syys- tai kevätlukukausi. Syyslukukausi alkaa syyskuun alussa ja päättyy joulukuussa. Kevätlukukausi alkaa tammikuussa ja päättyy toukokuussa. Kesäopinnot voivat alkaa toukokuussa ja ajoittuvat pääasiassa kesä – elokuulle.

Avoin AMK -opinnot SeAM

 1. Avoimen yhteyshenkilö (avoinamk [at] metropolia.fi) käyttää tiedottamiseen aina opiskelijan ilmoittautumisen yhteydessä antamaa omaa sähköpostia, kun taas opetushenkilökunta käyttää aina..
 2. AZDROID cavab verdi - Komputer Wi fi Axtarmir farmatdan sonra (10 saat əvvəl)
 3. Valitse avoimet opinnot, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, ammattitaitoasi tai päivittämään jo olemassa olevaa osaamista opiskelemalla tiettyjä opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä moduuleita. Polkuopinnot on oikea valinta, jos tavoitteenasi on edetä tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta. Näillä sivuilla olevat opinnot ovat kaikki korkeakoulutasoisia ja osia eri tutkinnoista. Polkuopinnot eroavat muista avoimista opinnoista siten että opiskelija tähtää ensimmäisen vuoden AMK-opintojen tai ensimmäisen lukukauden YAMK-opintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi.
 4. *Koulusivistyskielellä tarkoitetaan peruskoulussa tai lukiossa opetuskielenä ollutta kieltä, josta hakijalla on todistuksessaan äidinkielen arvosana. Koulusivistyskieleksi katsotaan myös:

Opiskele avoimessa AMK:ssa

Tulkkausalan opintojaksoista löytyy paljon kehittymisen välineitä jo ammatissa toimiville tulkeille ja viittomakielentulkeille sekä kullekin opiskelijalle henkilökohtaisesti räätälöityjä väyläopintopaketteja. Ennen opintoihin ilmoittautumista keskustellaan tulkkausalan vastaavan ohjaajan kanssa. Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan. FI. AMK-tutkinnoissa polkujen laajuus on yleensä 30-60 opintopistettä ja Avoin ammattikorkeakouluopetus on kaikille avointa opetusta pohjakoulutuksesta, työkokemuksesta ja iästä riippumatta InformaatioteknologiaInsinööri (AMK) tieto- ja viestintätekniikka BEng Information Technology Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely Katso kaikki OP Kotien myytävät asunnot helposti yhdestä paikasta. Meiltä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi koti. Tervetuloa tutustumaan Humakin kulttuurituotannon opiskelijoiden 240 opintopisteen tutkinnosta peräti neljännes, eli 60 opintopistettä on harjoittelua. Kuuteen eri opintojaksoon jaetut harjoittelut sijoittuvat tutkinnon…

Avoin AMK - Humanistinen ammattikorkeakoul

Keväällä aloitettaviin opintoihin (syksyn haku) hakuaika järjestetään 1.–15.11. (tai sitä seuraavina arkipäivinä), mikäli tutkinto-ohjelma on mukana syksyn haussa. Ole avoin uudelle. www.xamk.fi/avoinamk. TAMK esittää: Avoin AMK - Продолжительность: 3:03 Takuulla tekemistä! nuorisotakuulla 2 955 просмотров Yhteystiedot: avoinamk@laurea.fi. Metropolia Ammattikorkeakoulu. Yhteystiedot: avoinamk@tamk.fi. Turun ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK / Ikaalinen бізнес вобласць Універсітэт прыкладных навук, . адрас Kyrösselänkatu 5 IKAALINEN у Фінляндыі. Нумар тэлефона Kulttuuri Medianomi (AMK) Musiikkipedagogi (AMK) Tanssinopettaja (AMK) Avoin amk - listasivut. Postiosoite. PL 222, 90101 OULU 020 611 0200. Käyntiosoite. Henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oamk.fi Avoin AMK Email: Avoinamk@turkuamk.fi Location: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku, A-siipi Units: Student Services. Business ID: 2528160-3 VAT number: FI25281603. Bank account details of Turku University of Applied Sciences Lt

Avoin ammattikorkeakoulu/ Turun AMK - Home Faceboo

TAMK Tampereen ammattikorkeakoulu, טמפרה, Pirkanmaa, פינלנד — מיקום על המפה, טלפון. נמצא בקטגוריות: אוניברסיטה, בית ספר Yhteystiedot. Lisätietoja avoimesta ammattikorkeakoulusta: avoin@vamk.fi. VAMKin koulutusalat. Tarjoamme koulutusta kolmella eri alalla: tekniikassa, liiketaloudessa sekä sosiaali- ja terveysalalla Suomi ulkomailla. Ulkoasiainhallinnon blogit. Kauppapolitiikka.fi. eurooppatiedotus.fi. thisisFINLAND Opinnon päättymisen jälkeen opinnon tai moduulin vastuuopettaja huolehtii suoritusmerkinnät opiskelijarekisteriin kuukauden sisällä. Opinto pitää suorittaa sen toteuttamisaikana. Arviointiajankohtana keskeneräinen opinto voidaan arvioida alkuperäistä laajuuttaan pienemmällä laajuudella, tai opettaja voi antaa opinnosta arvosanan hylätty. Jos suoritus arvioidaan alkuperäistä opintopistemäärää pienempänä, ei opintomaksun erotusta hyvitetä opiskelijalle. Jos haluat yrittää hylätyn opintosi suorittamista hyväksytyksi, ota yhteyttä opinnon opettajaan ja opintosihteeriin heti opinnon päätyttyä. Saat tarvittaessa opintosihteeriltäsi lisäohjeita tentti-ilmoittautumista varten.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun avoin AMK tarjoaa kursseja monilta eri aloilta. Lue lisää! Avoimessa AMK:ssa ei voi suorittaa AMK- tai YAMK-tutkintoa, mutta jos myöhemmin tulet Xamkiin tutkinto-opiskelijaksi, avoimessa AMK:ssa suorittamasi opinnot.. Tarjoamme lukuvuosittaisen maksukaton (300 euroa) paljon opiskeleville. Alumnimme, työttömät ja eläkeläiset saavat lisäksi yksittäiset opintojaksot puoleen hintaan (todiste alennusperusteesta vaaditaan). Saat alennukset vain, jos olet luonut tilin/kirjautunut kauppaamme ennen ostotapahtumaa.Tervetuloa JAMKiin jalkaisin, pyörällä tai autolla. Kaikilta kampuksilta löytyy vierailijoille varattuja pysäköintipaikkoja.

Avointen ammattikorkeakoulujen yhteystiedot - CampusOnlin

 1. HAMKin avoin amk on mahdollisuus sinulle, joka haluat - iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta - suorittaa ammattikorkeakouluopintoja. Peruutus on tehtävä aina viipymättä sähköpostitse opiskelijapalvelut@hamk.fi. Mikäli peruutat ilmoittautumisesi vähintään 14..
 2. en elokuussa 2020 alkaviin polkuopintoihin järjestetään 11.8.2020 klo 9.00 alkaen. Haku päättyy perjantaina 14.8.19 klo 15.00.
 3. Avoin ammattikorkeakoulu/ Turun AMK, Turku. 1.2K likes. Päivisin, iltaisin ja verkossa - opiskele yksittäisillä opintojaksoilla, hae polkuopinnoilla... TAMK - Sosiaaliala
 4. Hakija kuvaa kehittämistehtävän muodossa yhden tai useamman työhönsä liittyvän kehityskohteen, jota hän voi työstää opintojensa aikana. Kehityskohteen tulee liittyä innovatiiviseen koulutuksen kehittämiseen. Tärkeää suunnitelman laadinnassa on tavoitteiden konkreettisuus. Suunnitelmalla mitataan opiskelijan taitoja lähestyä työelämälähtöistä kehittämistehtävää. Kehittämistehtävä voi olla myös opiskelijan tulevan opinnäytetyön aihe. Ylemmän AMK-tutkinnon opinnäytetyö on työelämää ja aluekehitystä edistävä tutkimus- ja kehittämistyö. Sillä on selkeä työ- ja/tai kulttuurielämän kehittämisen näkökulma.
 5. Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimessa AMK:ssa tehtiin vuonna 2012 eniten opintosuorituksia koko Suomessa. Opintopisteitä kertyi vuoden aikana yhteensä 4269. Suosituimpia opintoja olivat opintopolut..

Video: #avoinamk — поиск в Твиттер

Hakija voidaan valita tutkinto-opiskelijaksi ilman tanssitaidon näyttöä, jos hän suorittaa vähintään 55 opintopistettä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan tutkinto-ohjelman opintoja avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana 31.7.2020 mennessä. Hakijan on kuitenkin palautettava ennakkotehtävä ja osallistuttava valintakoehaastatteluun. AHOT = aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen on prosessi, jossa opiskelija arvioi onko hänellä korkeakoulun tutkinnon osaamistavoitteiden mukaista osaamista ja haluaako hän niiden perusteella osaamisen tunnustamista.Hakija voidaan valita tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakokeeseen osallistumista, jos hän suorittaa vähintään 55 opintopistettä Oulun ammattikorkeakoulun viestinnän tutkinto-ohjelman opetussuunnitelman 1. vuosikurssin opintoja avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana 31.7.2020 mennessä ja opintojen keskiarvo on vähintään 3,0. Child Safety Excellent. Tamk.fi Ammatillinen opettajankoulutus. Tampereen AMK. Avoin koulutus. Ilmoitus on vanhentunut. Sijainti: Savonlinna. Muista myös erityisopettajankoulutus ja opinto-ohjaajankoulutus Tampereella. Lisätietoa: taok.tamk@tuni.fi | puh

Valintaperusteet tutkinto-opiskelijaksi

Skip to content. Ammattikorkeakouluun.fi. Tampereen ammattikorkeakoulu. TAMK. Hakukohde. Aloituspaikat AMK-valintakoe valintatavassa Opintojen sisältöön liittyvää ohjausta saat koulutuksen opintojen ohjaajalta ja opintojakson vastuuopettajalta – henkilöstön yhteystiedot. ​

TAMK is characterized by its diversity and multidisciplinary education. This is a selection of study programmes at TAMK Tampere University of Applied Sciences Voit opiskella avoimessa myös kesäaikaan! Tarjolla on sekä monimuoto-opintoja että verkko-opintoja eri aloilta.Ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin hakiessasi sinun tulee täyttää pohjakoulutusvaatimus. Pohjakoulutusvaatimuksen voit tarkistaa Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot -sivuilta valitsemalla haluamasi tutkinto-ohjelman kuvauksen ja sieltä kohdan "Valintaperusteet".  

TAMK EDU - Vielä ehdit ilmoittautua mukaan avoimen Faceboo

 1. Avoimessa ammattikorkeakoulussa tarjolla olevat opintojaksot ovat Humakin opetussuunnitelman mukaisia tutkinto-opintoja eli opiskelet samoja sisältöjä kuin tutkinto-opiskelijammekin. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti verkon kautta tapahtuvana omatoimisena opiskeluna, mutta valmentajiemme johdolla. Verkko-opinnot sisältävät vuorovaikutteisia webinaareja, ryhmätyöskentelyä ja itsenäisiä oppimistehtäviä. Työyhteisön kehittäjä -opinnot sisältävät myös monimuotototeutukseen integroitua lähiopetusta.
 2. Opiskelijavalintapäätöksen jälkeen opiskelijavalin­nasta ilmoitetaan kevään haussa 30.6., lisähaussa 31.8. ja syksyn haussa 15.12. mennessä. Opis­kelupaikka tulee ottaa vastaan hyväksymiskirjeessä mainittuun päivämäärään mennessä. Opintosuoritusote on toimitettava viimeistään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä. Opiskelijavalinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes opiskelupaikan vastaanottaneen opintosuoritusrekisteriote on tarkistettu ja todettu sisältävän valinnan perusteena olevan määrän opintosuorituksia.
 3. Lukuvuosi = 1.8.-31.7. (opiskelu pääsääntöisesti syyskuun ja toukokuun välisenä aikana). Tammikuussa alkavien opintojen ensimmäinen opiskeluvuosi jakautuu kahdelle lukuvuodelle. Kesäopinnot toteutetaan 7.5.-31.8. välisenä aikana ja ne jakautuvat kahdelle lukuvuodelle.
 4. Ennakkotehtävä laaditaan englannin kielellä. Ennakkotehtävä arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.
 5. HAMKissa noudatetaan henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679) ja Suomen kansallista lainsäädäntöä.

Xamkin avoin ammattikorkeakoulu - YouTub

Arviointiasteikossa on kiitettävä (5), hyvä (4 tai 3), ja tyydyttävä (2 tai 1). Hylätyistä suorituksista annetaan arvosana hylätty (0). Opinto voidaan arvioida myös asteikolla Suoritus hyväksytty (H) – Hylätty (0).Avoimen AMKin maksut ovat 2020 alkavissa opinnoissa (ilmoittautuminen 2.12.2019 lähtien) 15 euroa/opintopiste ja AMK-polkuopinnot 400 euroa. Opintomaksut laskutetaan opintojen alkaessa. Maksujen laiminlyönti katkaisee opiskeluoikeuden välittömästi. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia.Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot soveltuvat sinulle, jokaAMK-polkuopintojen maksu on 400€. YAMK-polkuopinnoissa maksetaan opintokohtainen maksu laajuuden (10op tai 15op) mukaisesti. Polkuopintomaksu laskutetaan opintojen alettua ja summa maksetaan kokonaan laskun eräpäivään mennessä.

Avoin AMK avaa oven tiedon maailmaan - YouTub

25 tykkäystä, 0 kommenttia - JAMK (@jamk.fi) Instagramissa: Tänään käynnistyi ilmoittautuminen avoimen AMK:n kevään opintoihin. Nappaa nopeasti omasi! #jam Kumppanuusyhteistyö on JAMKin ja yrityksen välistä pitkäaikaista ja kokonaisvaltaista yhteistyötä.Projektitoiminnan tuloksia syntyy soveltavasta tutkimuksesta, menetelmäkehityksestä ja kokeiluista aina seminaareihin ja työpajoihin asti. Tutustu toimintaamme! 

Hakeminen tutkinto-opiskelijaksi

HAMKin avoimia opintoja opiskelevalla on mahdollisuus saada opinto-ohjausta opinnot järjestävän koulutuksen opintojen ohjaajalta​. Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen tai käytännön järjestelyihin liittyen, ota yhteyttä opintotoimistoon, opiskelijapalvelut@hamk.fi. Opintojen sisältöön liittyvää ohjausta saat koulutuksen opintojen ohjaajalta ja toteutussuunnitelmassa mainituilta opettajilta.Suorittamasi opinnot voidaan hyväksyä osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet valituksi VAMKin tutkinto-opiskelijaksi.Kansainvälisty kanssamme! Hyödynnä laajaa kansainvälistä verkostoamme sekä osaamistamme kilpailukykysi kehittäjänä. Kuntokatu 3, L-building FI-33520 TAMPERE +358 44 382 6561 office@tamko.fi Mon-Fri 9am - 4pm. 4. Feedback sessions are continuing! 5. Apply now: TAMK's NASA Epic Challenge Programme

Kevään 2020 haku tutkinto-opiskelijaksi (kulttuuriala)

Polkuopinnot HAMKissa = ensimmäisen vuoden opinnot AMK-tutkinnossa ja ensimmäisen lukukauden opinnot YAMK-tutkinnossa, jotka aloitetaan uuden aloittavan ryhmän kanssa ilman tutkinto-oikeutta. Polkuopintojen tavoitteena on saada tutkinto-opiskelijan paikka ja hyväksytysti suoritetut, tutkintoon soveltuvat opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoa. Opiskelija voi jatkaa tutkinto-opiskeluoikeuden saatuaan opiskelua samassa opiskeljaryhmässä, AMK-tutkinnossa toisen vuoden opiskelijana. TAMK - Tampere University of Applied Sciences. TAMK EDU. 7 April ·. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan avoimen AMKin tarjoamaan HR- ja palkkahallinnon asiantuntija -koulutukseen

avoinamk.fi: Avoin amk - Ammattikorkeakoulu - Opintopolk

Anpro/src/fi/tamk/ Jos työkokemus osoitetaan taiteellisella toiminnalla, liitetään taiteellinen portfolio ansioluettelon loppuun. Taiteellinen toiminta tulee esitellä sisällöltään ja kestoltaan niin, että valitsijatoimikunta voi sen pohjalta verrata toiminnan laajuutta ja kestoa täysipäiväiseen työntekoon. Tamk.fi detailed information. Alimmat Pisteet Amk, Tamk, Applied Sciences related sites. Score for Tamk.fi is 52.27% and its above 50% which shows there is room for improvement, but the value is not.. Opintojesi tulee olla suoritettu kevään haussa 31.7. (myös mahdollisessa lisähaussa) ja syksyn haussa 31.12. mennessä. Suoriudut hyväksytysti mahdollisesta valintakokeesta (muun muassa kielitaito) tai sinulla on riittävä opintomenestys Resurssimme ja opetustarjontamme mahdollistavat uuden opiskelijan ottamisen tutkinto-ohjelmaan/suuntautumisvaihtoehtoon. Jos hakijoita on enemmän kuin voimme valita, hakijat laitetaan paremmuusjärjestykseen seuraavien kriteerien perusteella: Avoimessa AMK:ssa on ammattikorkeakoulutasoisia (AMK ja YAMK) opintoja, jotka ovat kaikille avoimia, iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta. Avoimen AMK:n kautta voit päivittää osaamistasi, tähdätä tutkintokoulutukseen tai opiskella muuten vain

Avoin ammattikorkeakoulu - Lapin AM

Viestinnän tutkinto-ohjelmaan hakeneille hakukelpoisille hakijoille järjestetään viestinnän valintakoehaastattelu, jonka perusteella selvitetään hakijan soveltuvuus tutkinto-opiskelijaksi. Kutsu valintakoehaastatteluun lähetetään sähköpostitse.Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella VAMKin tutkintovaatimusten mukaisia opintoja pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta ilman, että olet tutkinto-opiskelijana. Täytä avoin hakemus Eezy VMP:lle. Tästä voit jättää avoimen hakemuksen myös Eezy Henkilöstöpalveluille >>. Kun uusi työpaikka tulee täytettäväksi, etsimme sopivia hakijoita ensisijaisesti niiden joukosta, jotka ovat jättäneet meille työhakemuksen Keräämme opiskelun aikana palautetta opinnoista, jotta voimme kehittää toimintaamme. Saat lisäksi opiskelun päätyttyä sähköpostiisi linkin sähköiseen palautekyselyyn.

Avoimen AMK:n opinnot ovat maksullisia. Opintomaksut vaihtelevat ammattikorkeakouluittain, mutta ovat maksimissaan 15 € / opintopiste. Avoimien ammattikorkeakoulujen opintotarjonta, lisätietoja opinnoista ja ilmoittautuminen opintoihin löytyvät ammattikorkeakoulujen omilta www-sivuilta. Säätiö voi tulevaisuudessa tarjota harjoittelupaikkoja monen alan opiskelijoille, Yli-Koivisto sanoo. Tamk ei sitoudu Ronnin kehittämiseen suorilla investoinneilla Ennakkotehtävässä käsiteltävän teeman voi opiskelun aikana tarvittaessa vaihtaa. Suunnitelmalla mitataan opiskelijan taitoja lähestyä työelämälähtöistä ja/tai taiteellista kehittämistehtävää. Suunnitelmasta arvioidaan tavoitteiden konkreettisuuden lisäksi teorian ja sisällön asianmukaisuutta, menetelmien ja aikataulun realistisuutta sekä tulosten hyötyä opiskelijalle ja kulttuurialalle. Etsitkö yrityksen TAMK Musiikkiakatemia tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Tampere. Yritys toimii toimialalla Ammattikorkeakoulu 20 Best Websites similar to Tamk.fi - Adobe.ru, 2faceonline.ning.com, Rstatic.be. Tampereen ammattikorkeakoulu, redirect page. Description: Popular Searches: tamk

Kerro lyhyesti millaisen näytön aiot antaa ja miten se kuvaa taiteellista ja/tai taiteellispedagogista toimintaasi. Voit ilmoittaa näytöstä erikseen tai osana saatekirjettä.Ennakkotehtävänä hakija laatii myös alustavan suunnitelman opinnäytetyönsä kehittämistehtävästä tai / ja taiteellisesta projektista. Huomaa, että opinnäytetyönä myös taiteellisella projektilla tulee olla jokin kehittämisnäkökulma. Ylemmän AMK-tutkinnon opinnäytetyö on työelämää ja aluekehitystä edistävä tutkimus- ja kehittämistyö. Sillä on selkeä työ- ja/tai kulttuurielämän kehittämisen näkökulma. Tärkeää suunnitelman laadinnassa on tavoitteiden konkreettisuus.

JAMK sanoo Instagramissa: Tänään käynnistyi ilmoittautuminen

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) on suomalainen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta noin 10 000 opiskelijalle seitsemällä alalla. TAMK toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla Humakin avoimessa AMK:ssa voit opiskella monipuolisesti yhteisöpedagogiikan aloja kuten nuoriso- ja  järjestötyötä sekä työyhteisön kehittämistä.Saatekirjeen tarkoitus on valottaa hakijan persoonaa ja kertoa hänen kiinnostuksen kohteistaan ja tavoitteistaan sekä valmiuksista Yamk-tutkinnon opiskeluun. Hakija kertoo urastaan ja suunnitelmistaan ja miten opinnäytetyön kehittämistehtävä (ks. alempana) liittyy siihen. Hakija arvioi lyhyesti nykyistä osaamistaan taiteen tekijänä ja kehittäjänä. Hakija esittelee myös, miten hän aikoo järjestää opiskelunsa ottaen huomioon työnsä ja elämäntilanteensa.Voit tilata maksuttoman Humakin yleisen ja/tai Humakin avoimen AMK:n uutiskirjeen rastittamalla haluamasi kiinnostuksenkohteesi tilauslomakkeelle: Diakonia-amk @DiakAmk. Diakin avoin ammattikorkeakoulu on avannut uusia kursseja TAMK avaa kesän ajaksi #AvoinAMK opinnot maksuttomaksi kaikille uusille ilmoittautujille

Ammattikorkeakoulujen valintakokeet järjestetään kesäkuussa kaksivaiheisena. Ensimmäisen vaiheen valintakoepäivä on 4.6. Tuolloin järjestetään digitaalinen etäkoe. Toisen vaiheen ajankohta ja toteutustapa ilmoitetaan…Ennakkotehtävä voi sisältää linkkejä esimerkiksi videoihin tai kotisivulle. Linkin toimivuus on hakijan vastuulla.   Se sisältää n. 14 000 varsinaista asiasanaa ja n. 3 000 ohjaustermiä, jotka ohjaavat hyväksytyn asiasanan käyttöön.Yleinen suomalainen asiasanasto on tarkoitettu käytettävä [..] Alkuperä: tamk.fi

Tampere University of Applied Sciences (Finnish: Tampereen ammattikorkeakoulu, TAMK) is a university of applied sciences (a polytechnic) in the region of Pirkanmaa, Finland. Together with Tampere University, TAMK constitutes the Tampere higher education community veikkaus.fi Eeva Lamminpää, koulutuskoordinaattori avoinamk (at) jamk.fi, 040 722 3641 Rajakatu 35 (G318), 40200 Jyväskylä. Liiketalous, matkailu- ja ravitsemisala, ICT (tietojenkäsittely, Rajakatu)

Arcadan avoin ammattikorkeakoulu (Avoin AMK) tarjoaa bachelor- ja master-tason Avoin AMK-polku mahdollistaa joustavan alun tutkinto-opinnoille. Jan-Magnus Janssonin aukio 1 00560 Helsinki oppnayh(at)arcada.fi tai open@arcada.fi Avoimen ammattikorkeakoulun opintojen perusteella tutkinto-opiskelijaksi hakevien valintaperusteet ovat seuraavat:

Toteutussuunnitelma = opettajan laatima opinnon toteuttamista ohjaava suunnitelma, joka perustuu opinnon tavoitekuvaukseen. Toteutussuunnitelmaan kannattaa tutustua etukäteen ennen ilmoittautumista. Toteutussuunnitelma, totsu, käydään läpi ja päivitetään yhdessä opiskelijoitten kanssa toteutuksen aluksi.Työyhteisön kehittämisen opintojaksot on suunniteltu niin, että ne soveltuvat henkilöstöalan ammattilaisina jo toimiville tai kokemusta omaaville. Järjestö- ja nuorisotyön opinnot soveltuvat myös sellaisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta näiltä aloilta. Valitse kieli. en. fi. sv Humakin kulttuurituotannon opintojen kautta on mahdollista saada monipuoliset valmiudet myös yrittäjyyteen. Viime vuoden lopulla kulttuurituottajaksi (AMK) valmistunut Julius Nikander perusti…Maksujen laiminlyönti katkaisee opiskeluoikeuden välittömästi. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia.

Kevään 2020 haku tutkinto-opiskelijaksi (tekniikka ja luonnonvara-ala)

Ansioluettelossa asiat tulee esitellä tiiviissä muodossa. Siinä tulee näkyä mm. suoritetut opinnot, työhistoria sekä erityisansiot. Myös mahdollinen julkaisuluettelo, teosluettelo tai vastaava on hyvä liittää mukaan.  Meistä Tutustu Suomen laajimpaan markkinapaikkaan, mainonnan mahdollisuuksiin ja työpaikkoihin. me.oikotie.fi

Humakin kulttuurituotannon opiskelijaryhmä järjestää perjantaina 24.4.2020 kello 19.00 valotaidetta, tankotanssia ja musiikkia yhdistelevän performanssin, joka kuvataan 360°-kameralla ja streamataan ilmaiseksi…Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella ammattikorkeakoulututkintoihin kuuluvia opintojaksoja, mutta et koko tutkintoa. Opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet valituksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi.Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Vaasan ammattikorkeakoulun opintoja pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta ilman, että olet tutkinto-opiskelijana. Check if avoinamk.fi is down or having other problems. What to do if avoinamk.fi is down? If Avoinamk is UP but you can't access the page, try one of the below solution

 • Airbus virve käyttöohje.
 • Findit bilar.
 • Richtig flirten online.
 • The black eyed peas kappaleet.
 • Jannika b idols koelaulu.
 • Lidl kotiinkuljetus.
 • Hirven ruhon paloittelu.
 • Orkidea terraario.
 • Zusammenschluss sölden pitztal.
 • Kasvatustieteen appro.
 • Oulu kadut.
 • Yhtälön ratkaisu jakolasku.
 • Von hertzen brothers war is over kappaleet.
 • Hampurilais piirakka.
 • Rc electric motor.
 • Uusikaupunki ravintolat.
 • Huntsman spider.
 • Parhaan lavastuksen oscar palkinto.
 • Xenon d3s 6000k.
 • Kuubalaiset lentopalloilijat tuomio.
 • Häämeikki ja kampaus helsinki.
 • Precosa kokemuksia.
 • Nikkeliallergia kahvi.
 • Inkeri alatalo mikko alatalon tytär.
 • Who created rock music.
 • Leveä palmikko ohje.
 • Ford focus kylmäkäynnistys ongelma.
 • Ravensburger kanin loikka ohjeet.
 • S491 petrooli.
 • Nuoria ei kiinnosta työnteko.
 • Ateenasta skiathokselle.
 • Kurkku säilytys huoneenlämmössä.
 • Oikeuden päätöksiä elatusmaksuista.
 • H2o oulu kaleva.
 • Suomalaiset nyrkkeilyn olympiamitalistit.
 • Miten tuoda auto virosta.
 • Vallila matot kärkkäinen.
 • Vw club heidelberg.
 • Thaimaa temppeli pukeutuminen.
 • C more western.
 • Amancio ortega flora pérez.